Win een startbewijs voor de Amsterdam City Swim

Op 8 september is het weer tijd voor de Amsterdam City Swim. Wil jij kans maken op een gratis startbewijs en geld inzamelen voor ALS? Schrijf je dan snel in via het contactformulier!

De inschrijving voor de Amsterdam City Swim start volgende week. Alleen deze week is er een exclusief aantal startbewijzen te winnen via Sublime!

Het evenement is voor iedereen toegankelijk en langs het gehele parcours kan publiek de zwemmers aanmoedigen. Alleen voor het startgebied, bij het Marine Etablissement Amsterdam, zijn toegangskaarten vereist.

14 vrienden zwommen op 30 augustus 2011 de Hellespont over voor hun gezamenlijke vriend, Weert Jan Weerts, die aan ALS leed. Geïnspireerd door de vele positieve aanmoedigingen en donaties besloten de 14 vrienden hun actie uit te bouwen. Aandacht voor de ziekte ALS en geld bijeen brengen voor onderzoek naar deze ziekte zijn daarbij de drijfveren. Samen sprongen zij in het diepe voor Weert Jan en voor alle patiënten die lijden aan deze meedogenloze ziekte.

Kijk op de website voor meer informatie. 

Schrijf je hieronder in om kans te maken op een gratis startbewijs voor Amsterdam City Swim.

Deze winactie is inmiddels afgelopen.

5 reacties op “Win een startbewijs voor de Amsterdam City Swim

 1. Nikki van Laer

  Beste Nienke,
  De winnaars voor Amsterdam City Swim zijn gekozen en hebben bericht gehad. Veel succes bij de volgende actie.
  Groet,
  Nikki – Sublime

 2. Nienke

  Zo ik heb weer meegedaan met de prijsvraag! Ik had vorig jaar al een plekje in jullie team gewonnen maar toen ging het zwemmen helaas niet door en ik ben jullie niet tegen gekomen bij het wandelen (het was een beetje druk). Ik hoop dus dat ik weer win want het lijkt me gezellig om met jullie mee te zwemmen! Ook mijn sponsors van afgelopen jaar vinden dat ik nu echt in het water moet springen! De prijsvraag is dit keer lekker vroeg dus dan heb ik lekker lang de tijd om meer sponsors te vinden!

 3. Nienke

  Zo ik heb weer meegedaan aan de prijsvraag! Vorig jaar had ik al een plekje in jullie team gewonnen maar toen hebben we helaas niet kunnen zwemmen en ik heb jullie ook niet gevonden tijdens de wandeling (het was nogal druk). Ik zou het heel graag opnieuw willen proberen dit jaar! En ik niet alleen, mijn sponsoren begonnen er ook al over!

 4. Nikki van Laer

  Beste Lena,
  Wat goed om te horen dat je wilt meezwemmen. Om kans te maken op een gratis startbewijs zal je het formulier onder aan het bericht van Amsterdam Swim City moeten invullen. Veel succes!
  Groet,
  Nikki – Sublime

 5. Lena Slagter

  Beste Sublime,

  Mijn naam is Lena Slagter ik wil dit jaar graag meedoen aan de ALS city swim!
  Mijn vader is een aantal jaar geleden aan deze ziekte overleden en nu wil ik geld inzamelen zodat er nooit meer een ander kind een van zijn ouders hoeft te missen door deze afgrijselijke ziekte. Bijdeze vraag ik of jullie mij willen sponsoren door middel van een startbewijs. Als jullie dat doen zal ik het inschrijfgeld zelf doneren!
  Ik hoop van jullie te horen.
  Vriendelijke Groet,
  Lena Slagter.

Bericht achterlaten