Win een volledig verzorgde reis naar Australië of Nieuw-Zeeland met Travel Essence

Deze platen gaven ons én onze luisteraars een ultiem gevoel van vrijheid.

Altijd al willen zeilen tussen walvissen, met Maori’s door het regenwoud struinen of nippen van een vette naar tropisch fruit geurende Chardonnay middenin de Barossa Valley?

De Freedom Week bij Sublime gaat jouw droom misschien waarmaken. Reisorganisatie TravelEssence geeft een reis op maat weg ter waarde van €10.000 aan een van onze luisteraars!

Reizen geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Vrijheid om te kunnen gaan waar je wilt. Vrijheid om te kunnen genieten van prachtige plekken, bijzondere mensen, verassende smaken, oude of nieuwe culturen. En waar kun je dat beter beleven dan in Australië en Nieuw-Zeeland? Adembenemend kleurrijk onderwaterleven, uitgestrekte landschappen, ruige bergen, fonkelende sterrennachten, warme mensen; Australië en Nieuw-Zeeland hebben dit allemaal op hun eigen manier.

TravelEssence wil je van deze natuurlijke schoonheid laten genieten, zonder deze aan te tasten, maar juist door de natuur in stand te houden en te vergroten. ECO-reizen noemen ze dat, omdat ze een Environmentally Conscious Organisation zijn. Het toffe is dat jouw reis hier alleen maar spectaculairder door wordt. TravelEssence kiest voor kleinschalige accommodaties, activiteiten en excursies die gerund worden door de lokale bevolking waar ze een goede band mee onderhouden. Je komt op plekken waar je zelf niet zo snel zou komen.

De reis van TravelEssence is volledig afgestemd op jouw smaken en wensen. Sportief, cultureel, culinair of van alles wat; dankzij een uniek netwerk van 1500 zelf geselecteerde partners, stelt TravelEssence een unieke vrijheidsbeleving voor jou samen. Het fijne is dat TravelEssence dolbij is met hun lokale partners en ze hen alle zorgen uit handen neemt wat betreft boekingen en financiën. Dat zorgt ervoor dat de partner zich volledig kunnen focussen op het verwennen van jou!

Bekijk hier wat je allemaal op je reis naar Australië of Nieuw-Zeeland kunt beleven en begin maar alvast met dromen. Check de actiepagina om kans te maken op deze unieke reis naar Australië of Nieuw-Zeeland:

 

 

 

 

Bericht achterlaten