Yay of nay: polsbandje laat je werkgever weten… - Klik Hier
Win zonvakantie op La Palma!
20

Win zonvakantie op La Palma!

Wil je even ontsnappen aan de regen en de kou?

Maak bij Sublime kans op een Eliza was here zonvakantie, op het Canarische eiland La Palma. Verblijf samen met een vriend of vriendin 8 dagen lang in een villa in de ongerepte natuur, met zwembad en prachtig uitzicht over zee.

Hoe doe je mee?
Luister tussen maandag 20 november en vrijdag 24 november naar Sublime FM. Hoor je het codewoord van de dag? SMS dan Sublime – spatie – codewoord, naar 1008 (90 cent per ontvangen bericht). Elke dag wordt er willekeurig een dagwinnaar gekozen en hier bekend gemaakt. De dagwinnaar ontvangt een Sublime goodiebag en maakt kans op de hoofdprijs! De hoofdprijswinnaar wordt hier bekend gemaakt op maandag 27 november.

Dagwinnaars:
Maandag 20 november: Monique Braken
Dinsdag 21 november: Luka Negovanovic
Woensdag 22 november: Sonja Stricker
Donderdag 23 november: Karijn Hootsen
Vrijdag 24 november: Paul van Haaster

Hoofdprijswinnaar: Karijn Hootsen

De algemene actievoorwaarden van Sublime FM zijn van toepassing. De reisdata liggen vast, je zal vertrekken op 12 januari.


Over Eliza was here
logo-eliza-2Luieren in mijn hangmat of proeven van de lekkerste, huisgemaakte gerechten, gemaakt door gepassioneerde eigenaren? Dit zijn voor mij redenen om mijn koffers te pakken en in het vliegtuig te stappen. Eenmaal ter plaatse word ik opgewacht door een vriend, die altijd een lach om mijn gezicht weet te toveren. Of het nu de bijzondere verhalen zijn of de gastvrijheid, het geeft mij aan dat ik weer op mijn plek ben. Ondanks het enthousiasme waarmee ik telkens word verrast, trek ik er het liefst alleen op uit met mijn eigen huurauto. Onderweg ontmoet ik de meest bijzondere locals, stop ik altijd even bij een lokale markt en schuif ik met groot plezier aan bij een boerenlunch. Al etend en luisterend krijg ik al snel tips om de nacht door te brengen. Terwijl ik alle tips opschrijf en nadenk waar ik als eerste naartoe zal gaan, zijn mijn gedachten alweer ergens anders. Wat is het leven toch heerlijk in de Mediterrane…

Waar iedereen rechts afslaat, sla ik linksaf. Zo ontdek ik de meest bijzondere bestemmingen en vakantieadresjes.

Meer info: Elizawashere.nl


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
20:39 Sly & The Family Stone
dance to the music sly & the family stone
20:35 Prince
look at me, look at u prince
20:31 Joe
i wanna know joe
20:24 SWV
right here swv
20:19 Bachman Turner and Overdrive
looking out for no. 1 bachman turner and overdrive
20:16 Leon Bridges & Lucky Daye
all about you leon bridges & lucky daye
20:12 Carl Carlton
she's a bad mama jama carl carlton
20:08 Bruno Mars
that's what i like bruno mars
20:05 Donald Fagen
maxine donald fagen
20:01 Gabrielle
rise gabrielle