Maak kans op een boxspring! - Klik Hier
Win zonvakantie op La Palma!
20

Win zonvakantie op La Palma!

Wil je even ontsnappen aan de regen en de kou?

Maak bij Sublime kans op een Eliza was here zonvakantie, op het Canarische eiland La Palma. Verblijf samen met een vriend of vriendin 8 dagen lang in een villa in de ongerepte natuur, met zwembad en prachtig uitzicht over zee.

Hoe doe je mee?
Luister tussen maandag 20 november en vrijdag 24 november naar Sublime FM. Hoor je het codewoord van de dag? SMS dan Sublime – spatie – codewoord, naar 1008 (90 cent per ontvangen bericht). Elke dag wordt er willekeurig een dagwinnaar gekozen en hier bekend gemaakt. De dagwinnaar ontvangt een Sublime goodiebag en maakt kans op de hoofdprijs! De hoofdprijswinnaar wordt hier bekend gemaakt op maandag 27 november.

Dagwinnaars:
Maandag 20 november: Monique Braken
Dinsdag 21 november: Luka Negovanovic
Woensdag 22 november: Sonja Stricker
Donderdag 23 november: Karijn Hootsen
Vrijdag 24 november: Paul van Haaster

Hoofdprijswinnaar: Karijn Hootsen

De algemene actievoorwaarden van Sublime FM zijn van toepassing. De reisdata liggen vast, je zal vertrekken op 12 januari.


Over Eliza was here
logo-eliza-2Luieren in mijn hangmat of proeven van de lekkerste, huisgemaakte gerechten, gemaakt door gepassioneerde eigenaren? Dit zijn voor mij redenen om mijn koffers te pakken en in het vliegtuig te stappen. Eenmaal ter plaatse word ik opgewacht door een vriend, die altijd een lach om mijn gezicht weet te toveren. Of het nu de bijzondere verhalen zijn of de gastvrijheid, het geeft mij aan dat ik weer op mijn plek ben. Ondanks het enthousiasme waarmee ik telkens word verrast, trek ik er het liefst alleen op uit met mijn eigen huurauto. Onderweg ontmoet ik de meest bijzondere locals, stop ik altijd even bij een lokale markt en schuif ik met groot plezier aan bij een boerenlunch. Al etend en luisterend krijg ik al snel tips om de nacht door te brengen. Terwijl ik alle tips opschrijf en nadenk waar ik als eerste naartoe zal gaan, zijn mijn gedachten alweer ergens anders. Wat is het leven toch heerlijk in de Mediterrane…

Waar iedereen rechts afslaat, sla ik linksaf. Zo ontdek ik de meest bijzondere bestemmingen en vakantieadresjes.

Meer info: Elizawashere.nl


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
02:59 Grace Jones
slave to the rhythm grace jones
02:54 Jason Mraz
good old daze jason mraz
02:51 Chic
everybody dance chic
02:47 Al Jarreau
mornin' al jarreau
02:42 Macy Gray
sexual revolution macy gray
02:37 Gladys Knight
midnight train to georgia gladys knight
02:33 Alain Clark
wonderful day alain clark
02:30 Samm Henshaw
our love samm henshaw
02:27 Gregory Porter
hey laura gregory porter
02:23 Toto
georgy porgy (intro harder) toto