Win een Jazzism jaarabonnement!

Sublime FM is jarig en trakteert: win een Jazzism jaarabonnement! Jazzism is hét jazzblad van Nederland, met aandacht voor de nieuwste en beste muziek op het gebied van jazz, soul, latin, world en blues. In Jazzism lees je 6 keer per jaar diepgaande interviews, achtergrondverhalen en recensies over de helden van toen, nu en morgen. Zin in Jazzism?

[deze actie is voorbij]

Één reactie op “Win een Jazzism jaarabonnement!

  1. Monique Wilmer

    Hallo,

    Ik ben zo blij dat er een zender zoals Sublime FM bestaat. Mijn werkdagen worden er (nog) leuker van! Eerst luisterde ik altijd naar Arrow Jazz FM en wat vond ik het vreselijk dat deze zender ophield te bestaan. Geweldig dat jullie er weer zijn. Overal staat de 90.7 vast in geprogrammeerd: in de auto, in de caravan, thuis en op mijn werk….. Heb mijn liefde voor Sublime FM al op veel mensen over kunnen brengen. Ik hoor jullie inmiddels ook in de tandartsstoel ‘) En nee, dit is geen geslijm , het is gewoon de waarheid!! Ik hoop dat de zender altijd blijft bestaan! Dank jullie wel !!!!!! Een meer dan tevreden luisteraar.

Bericht achterlaten