Win kaarten voor de ‘My Name is Prince’ tentoonstelling en de ‘Prince Tribute Tour’.

Wil jij naar de ‘My Name is Prince’ tentoonstelling en de ‘Prince Tribute Tour’?
Doe mee aan de actie!

My Name is Prince tentoonstelling
Je kunt de ‘My Name is Prince’ tentoonstelling bijwonen in Beurs van Berlage in Amsterdam. Tijdens de tentoonstelling loop je rond in de wereld van Prince. Je ziet honderden unieke items rechtsreeks uit de archieven van Prince. De tentoonstelling is vanaf 8 maart t/m 8 juni 2018.

Prince Tribute Tour
Wil je swingen op de muziek van Prince? Kom dan naar de ‘Prince Tribute Tour’!  De band bestaande uit de top van de Nederlandse muziekscene is op verschillende plaatsen in Nederland te bewonderen.

Hoe kun je meedoen?
Laat ons via onze Facebookpagina weten waar je heen zou willen en met wie.
Sta jij straks te swingen tijdens de show of loop jij door de wereld van Prince tijdens de tentoonstelling?

De actie loopt t/m vrijdag 9 maart 2018.

5 reacties op “Win kaarten voor de ‘My Name is Prince’ tentoonstelling en de ‘Prince Tribute Tour’.

 1. SublimeFM

  Hi Karin, je kan mee doen met onze actie door te reageren op onze Facebookpost! Vriendelijke groet, Vera

 2. Karin Verbeek

  Ik zou heel graag kaarten willen winnen , ik weet nog niet wie ik meeneem , ben Prince fan vanaf Purple Rain en nog steeds ,was nog bij zijn laatste concert in de Ziggodome in 2014 😊

 3. Jolanda tuitel

  Het plan is om samen met mijn zoon te gaan door mij is hij ook besmet met de prince virus. Het moment van het nieuws dat prince is overleden staat ons nog bij. Toen er 2 nummers vn hem achter elkaar gedraaid werden op de radio in de auto keken we elkaar aan en wisten foute boel. Met een aai over mij bol trooste hij mij. Hij had op dat moment een astma aanval.

 4. fred van Stralen

  Wat een leuke actie zeg !! Ik ben al een keer naar een Prince tentoonstelling in de Kunsthal in Rotterdam geweest met een kennis van mij Anneke Ruys, en wil héél graag ook als VIP naar de Prince tentoonstelling, en alle instrumenten en spullen van hem zien in de Beurs van Berlage en ook graag naar de Prince Tribute tour, want die band schijnt erg goed te zijn live !! Ik ben een erg grote Prince-fan, ik ben twee keer naar de befaamde AFTER-PARTY in Nighttown in Rotterdam geweest,
  geweldig was dat !! met Sheila E en Candy Dulfer !! Ik heb zelfs na die show om 04.30 s”nachts buiten Nighttown naast Prince gestaan,maar van zijn Bodyguard mocht ik niet op de foto met Prince, nog steeds heel erg jammer !!!

 5. Maris

  Graag naar de tentoonstelling van His Royal badness. Samen met mijn vriend .
  Ik heb hem gelukkig de laatste maal inde Ziggo nog kunnen zien.
  Zal het nooit vergeten. Hij komt niet meer terug. Maar door de tentoonstelling misschien een beetje..❤

Bericht achterlaten