Win het nieuwe album van Dennis van Aarssen!

Jazzzanger Dennis van Aarssen heeft zijn eerste album uitgebracht en dat vieren we! Lees hieronder hoe je kans maakt op het album.

Ga naar onze vernieuwde app en doe mee!

De app is gratis te downloaden in de App Store en via Google Play. Gebruik je de app al? Dan is een update van de huidige app genoeg! 

 .     

Dennis van Aarssen toert al enige tijd langs de Nederlandse theaters met zijn show, ‘Start Spreading the News’. Het is een heerlijke liedjesavond waarin luisteraars worden meegenomen in een muzikale reis vol herkenbare en memorabele momenten uit de rijke muziekhistorie.  Zijn grootheden zijn bijvoorbeeld Frank Sinatra, Robbie Williams en Michael Bublé. Williams album ‘Swing When You’re Winning’ motiveerde hem al op jonge leeftijd. 

Beluister hier Dennis’ nieuwste single ‘Christmas Afterparty’:

Dennis toert nog tot 23 december door het land met de BOSCO Bigband. Koop hier je kaarten.

 

6 reacties op “Win het nieuwe album van Dennis van Aarssen!

 1. Nabila

  Hi Kenneth,

  Wat vervelend om te lezen! Ik heb je bericht doorgezet naar onze technische afdeling. Ik koppel het naar je terug als we de oplossing hebben gevonden.

  Hartelijke groet,
  Nabila – Sublime

 2. Nabila

  Wat mooi om te lezen Piet!

  Kun je nagaan hoe iemand een hele tijdsgeest terug kan brengen door middel van muziek.

  Groet,
  Nabila – Sublime

 3. Kenneth Speur

  Probeer via de Sublime App kans te maken op de CD van Nederlands geweldige Jazz artiest, maar de Android App crasht voortdurend voordat de gegevens ingevuld zijn, heel erg jammer.
  Kenneth

 4. Piet van der Schuit

  Het was rond 1950 – 1952, ik was misschien vijf jaar oud, mijn vader zette op zaterdagmiddag na zijn werk de radio aan. De Skymasters en de Ramblers hadden hun eigen programma’s. Twee Nederlandse orkesten die de muziek speelden van de Amerikaanse Big Bands uit die tijd. Hij speelde altijd mee; op de kachelpook. Waarschijnlijk als surrogaatklarinet, dat weet ik niet meer.
  Hij was gek op die muziek. Misschien speelde mee dat hij in de oorlog in Duitsland was bevrijd door de Amerikanen, Het was voor mij een belangrijke basis voor mijn muzikale vorming. Dennis maakt door zijn vocale muziekinstrument van wereldniveau, zijn “voice”, de geweldige muzikale ontwikkeling uit die tijd toegankelijk met de techniek van nu: Je kunt nu elk instrument horen. En dat in een tijd dat Big Bands niet meer te betalen zijn. Top!

 5. Otto van Amstel

  Eindelijk een jazz zanger met kwaliteit. Frank Sinatra kennen we al. Hij moet vooral zijn eigen ding doen. Een beetje ruiken aan Michael en Frank is niet erg. Het gaat goed zo. Succes

Bericht achterlaten