Win kaarten voor Flavourites Live!

Zin in een dagje origineel shoppen bij tientallen leuke pop-up shops van webshops? Kom dan naar Flavourites Live, hét shopevent van ’t jaar. Volg creatieve workshops, ontmoet designers en geniet van food & drinks. En dat alles met de fresh jazzy sound van Sublime! Wil je tickets winnen? Ga naar onze Facebookpagina en doe mee!

Van 23 t/m 25 november vindt voor het tiende jaar in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord het inspirerende shopevent Flavourites Live plaats! Kom shoppen bij tientallen pop-up shops van leuke webshops. Volg creatieve workshops, maak hilarische foto’s in de photobooths en relax met 10-minute mindfulness-breaks. Een no-waste foodhotspot, future-shoppingconcept, vele designers en nog veel meer maken dit tot het allerleukste shopevent van het jaar. Geen massaproductie, maar veel met de handgemaakte of kleinschalige geproduceerde musthaves. En dat alles met de fresh jazzy sound van Sublime!

Wil je tickets winnen? Laat ons op Facebook weten waarom jij er naartoe wilt en tag degene die je mee wilt nemen. Wie weet ben jij straks een van de gelukkigen!

Bericht achterlaten