Win kaarten voor Flavourites Live!
20

Win kaarten voor Flavourites Live!

Zin in een dagje origineel shoppen bij tientallen leuke pop-up shops van webshops? Kom dan naar Flavourites Live, hét shopevent van ’t jaar. Volg creatieve workshops, ontmoet designers en geniet van food & drinks. En dat alles met de fresh jazzy sound van Sublime! Wil je tickets winnen? Ga naar onze Facebookpagina en doe mee!

Van 23 t/m 25 november vindt voor het tiende jaar in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord het inspirerende shopevent Flavourites Live plaats! Kom shoppen bij tientallen pop-up shops van leuke webshops. Volg creatieve workshops, maak hilarische foto’s in de photobooths en relax met 10-minute mindfulness-breaks. Een no-waste foodhotspot, future-shoppingconcept, vele designers en nog veel meer maken dit tot het allerleukste shopevent van het jaar. Geen massaproductie, maar veel met de handgemaakte of kleinschalige geproduceerde musthaves. En dat alles met de fresh jazzy sound van Sublime!

Wil je tickets winnen? Laat ons op Facebook weten waarom jij er naartoe wilt en tag degene die je mee wilt nemen. Wie weet ben jij straks een van de gelukkigen!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
19:13 D'Angelo
really love d'angelo
19:10 Meters
jambalaya meters
19:06 Amy Winehouse
tears dry on their own amy winehouse
19:01 Al Jarreau
roof garden (edit version) al jarreau
18:54 Shalamar
a night to remember shalamar
18:46 Wax Poetic ft. Norah Jones
tell me wax poetic ft. norah jones
18:43 Wilson Pickett
in the midnight hour wilson pickett
18:40 Joya Mooi
my favourite (prod. sim fane & siroj) joya mooi
18:36 Jason Mraz
have it all jason mraz
18:31 Luther Vandross
sugar and spice (i found me a girl) luther vandross