Win kaarten voor ‘Forever Amy’

Wil jij graag de originele band van Amy Winehouse live zien optreden? Onder de naam ‘Forever Amy’ brengt de band van Amy Winehouse een muzikaal eerbetoon aan de op 27-jarige leeftijd overleden zangeres.
De Italiaanse zangeres Alba Plano vertolkt de rol van Amy Winehouse en neemt je mee op een reis door de muziek en live-optredens van Winehouse. Hits als ‘Back to Black’ en ‘Rehab’ worden zeker niet overgeslagen. 

Data van de tour vind je hier 
Wil je ook aanwezig zijn bij één van de shows? Laat op Facebook in de comments achter wat jouw mooiste herinnering aan Amy Winehouse is, tag degene die je graag mee wilt nemen en vertel bij welke locatie je aanwezig wilt zijn.

6 reacties op “Win kaarten voor ‘Forever Amy’

 1. Carlijn

  Superleuk, Anneliese! Geef je je op via het contactformulier?
  Vanaf morgen hebben we weer een nieuw fragment!
  Groet, Carlijn – Sublime.

 2. Ilse Verhoeven

  Amy Winehouse…….. wat een verlies voor de muziekwereld. Haar sound was iets wat andere niet konden brengen.

 3. Marcha

  Er zijn denk ik niet veel dagen verstreken waarop ik niet naar één van Amy’s nummers heb geluisterd. Ik verkies eerlijk gezegd de live uitvoeringen boven de studio versies. Super dat haar oude band in haar nagedachtenis optreedt, ik denk alleen dat niemand Amy zal kunnen evenaren. Luister maar eens naar de live versie van Don’t go to strangers van Amy en Paul Weller bij Jools Holland of I love you more than you’ll ever know …….

Bericht achterlaten