Win kaarten voor Kool & The Gang!

Sublime presents: Kool & The Gang! Ze komen 5 september naar Nederland en jij kunt erbij zijn. Maak nu kans op kaarten!

Vul het contactformulier in en wie weet zie jij de band straks in volle glorie!

Deze actie is inmiddels afgelopen en de winnaars hebben bericht gehad.

Kool & The Gang is een Amerikaans funk-instituut met ontelbare iconische nummers zoals Celebration, Jungle Boogie, Get Down On It, Ladies Night en Summer Madness. Songs die bijna allemaal eeuwigheidswaarde kregen met de opkomst van de hiphop in de jaren negentig: de band uit New Jersey is een van de meest gesampelde acts ooit.

De hip-hop-explosie in de jaren negentig maakte van Kool & The Gang een echte dj-favoriet. Kool & The Gang’s drumbeats, bas- en blazerslijnen vormen de basis voor hits van the Beastie Boys, Jay-Z, Madonna, Janet Jackson, Cypress Hill en P. Diddy. Hun muziek is ook prominent aanwezig op de soundtracks van films als Rocky, Saturday Night Fever en Pulp Fiction.

5 september staan ze live in De Doolhof in Tegelen bij Venlo! Ze bestaan dit jaar vijftig jaar, en dat komen ze vieren… met hun énige concert in Nederland! Wil jij hierbij zijn? Koop nú je tickets met 5 euro korting exclusief bij Sublime.nl.

4 reacties op “Win kaarten voor Kool & The Gang!

 1. Carlijn

  Hoi Els, dank voor je bericht! De winactie is inmiddels afgelopen, maar je kunt nog kaarten bestellen met 5 euro korting.
  Je vindt ze hier: https://bit.ly/2IWBVXe
  Hartelijke groet, Carlijn – Sublime.

 2. Carlijn

  Beste Corina,
  Bedankt voor je berichtje. Wat leuk om te horen, gefeliciteerd alvast. Als je contactformulier invult, komt het helemaal goed! Groet, Carlijn – Sublime.

 3. Corina Munts

  Wat een mooi toeval: Kool & the Gang & Mijn grote Liefde dit jaar allebei 50 jaar. De surpriseparty voor zijn verjaardag kan hij niet zo waarderen maar ik denk dat hij van het enige concert in Nederland helemaal uit zijn dak gaat!

Bericht achterlaten