Win kaarten voor Steffen Morrison!

Ga naar de vernieuwde Sublime-app, doe mee en maak kans op kaarten voor Steffen Morrison!

Steffen Morrison toert vanaf 13 november langs verschillende theaters in Nederland met zijn ‘The Art of Being Human’-toer en jij kunt hierbij zijn. Download de app en win!

Hij is binnenkort weer terug met een tournee. Deze is iets anders dan wat we van hem gewend zijn. Normaal staat de ‘Positivity’-zanger bekend als een goedlachse man, maar bij deze toer geeft hij zich bloot. Rauwe emoties en echte verhalen omschrijven ‘The Art of Being Human’-toer.

Morrison, ook wel bekend als één van de best geklede mannen van Nederland, speelt al bijna zijn hele leven lang op verschillende festivals en in clubs. Wacht niet langer, ga naar de app en doe mee!

Luister hier naar zijn nieuwste single ‘Positivity’:

10 reacties op “Win kaarten voor Steffen Morrison!

 1. Nabila

  Hi Elise,
  Vanwege drukte zien wij je berichtje nu pas. De winactie is helaas inmiddels al gesloten!
  Hopelijk heb je nog kunnen vinden hoe je kon meedoen.
  Zo niet, dan leggen we je dat graag uit.
  Groeten, Nabila – Sublime

 2. Sebas

  Deze superdeluxe prijs is maar voor 1 iemand Renate R C Van Zijp Troost omdat zij 1x in haar leven een bepaald gevoel wilt voelen en dat is het WIN-GEVOEL!
  Ik hoop voor haar dat deze prijs haar toekomt en zij een overweldigend gevoel krijgt en dat dagenlang haar in de greep houdt.ik gun het haar zo…. duimen liken en delen hupsakee in the pocket!!!
  Renate R C Van Zijp Troost

 3. Virgie

  Zou er graag naar toe willen. Ik heb hem eens gezien in Rotterdam, super goed maar het optreden was te kort. Dus nog eens een optreden mee maken zou te gekkkk zijn.

 4. Claudia van der Toorn

  Natuurlijk wil ik naar de theatertour van Steffen Morrison!!
  Hij is gewoon goed!!
  Volg hem al wat jaartjes ga vaak naar zijn optredes !!

Bericht achterlaten