Win het nieuwe album van Alain Clark op vinyl!

Soul- en popzanger Alain Clark gaat op toernee. Bij Sublime geven we zijn nieuwe album ‘Sunday Afternoon’ weg op vinyl! Lees hier hoe je kans maakt.

Hoe doe je mee?

Download de app en doe mee met de actie! Vul je gegevens in en misschien ben jij één van de gelukkige winnaars.

N.B. Deze actie is afgelopen. De winnaars hebben bericht gehad.

Samen met zoon op het podium

Vrijdagochtend kwam Alain even langs in de ochtendshow ‘Sublime Sunrise’ om te vertellen over zijn nieuwe album. Hij vertelde presentator Francis Broekhuijsen hoe het album tot stand kwam en hoe bijzonder hij het vindt om samen met zijn zoontje op het podium te staan. Bekijk het hele interview hier:

Van dampende soulstampers tot ontroerende ballads

De Nederlandse soul- en popzanger Alain Clark bewees in het voorlaatste seizoen van het tv-programma ‘Beste Zangers’ maar weer eens dat hij misschien wel de Beste Zanger van Nederland is. Niet voor niets heeft hij inmiddels 11 Top-40-hits op zijn naam staan, waaronder de klassieker ‘Father & Friend’, die nu al tien jaar op rij in de Top 2000 staat. Met zijn soepele stem en natuurlijk gevoel voor melodie kan Clark eigenlijk elk genre aan, van dampende soulstampers tot ontroerende ballads. 

Nieuw album binnenkort uit

Het nieuwe album van Alain Clark heet ‘Sunday Afternoon’. Het komt uit op 31 januari 2020. Om dit te vieren, gaat Alain samen met band op toer vanaf 23 februari. De toer doet de naam van het album eer aan; alle optredens zijn op zondagmiddagen.

 

2 reacties op “Win het nieuwe album van Alain Clark op vinyl!

  1. Linda Kuijper

    Dit nieuwe album zou ik graag voor mijn vriendin Marit willen winnen. We gaan vaker naar concerten en ze vroeg me om 1 maart naar Victorie Alkmaar te gaan voor zijn concert. Helaas kan ik écht niet die dag. Hoe leuk om haar dan alsnog te verassen met zijn nieuwe plaat.

  2. Jeroen Diepenhorst

    Graag hoor ik Alain Clark op echt vinyl op een lazy sunday afternoon, gewoon puur genietend

Bericht achterlaten