Win tickets voor Alain Clark in Carré

Alain Clark geeft op 25 januari voor de eerste keer in zijn carrière een optreden in Carré. Hier zal hij naast zijn hits, ook nummers van zijn nieuwe album ten gehore brengen. 

De zanger, gitarist, componist, producer en vooral muzikant in hart en nieren met hits als ‘Father & Friend’, ‘Blow Me Away’ en ‘Back In My World’ in zijn achterzak, is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Afgelopen oktober won hij een award voor hoogst genoteerde Nederlandse artiest in de Sublime 500.

Wil jij bij dit concert aanwezig zijn? Doe dan snel mee aan de Facebookactie en maak elke dag kans. Wil je zeker zijn van een kaartje? De laatste kaarten zijn te koop via Carré.nl

15 reacties op “Win tickets voor Alain Clark in Carré

 1. Lilian Belloni

  Mijn man en ik vinden jouw muziek super tof Alain. Jouw muziek geeft ons mooie herinneringen aan onze reis door Thailand.
  Een Carre concert is altijd weer de perfecte ambiance voor elke artiest en publiek. Wij zouden daar heel graag bij willen zijn.

 2. Ans

  Ik wil heel erg graag kaartjes …,een waardeloos 2018 maar waanzinnig veel spirit voor 2019 met mijn beste vriendin Yvonne ……we willen echt knallen in 2019….. en sublime fm is mijn zuurstof ….. supergaaf

  Grtz
  Ans

 3. Frans Alasa

  Mijn vrouw en ik zijn grote fans van Alain Clark. En i.v.m met haar 40ste verjaardag op 19 Januari zou het geweldig zijn om haar te verassen met zo’n bijzondere concert van Alain Clark in Carre.

 4. Daphne Duyverman

  10 jaar geleden samen met een goede vriendin genoten van een waanzinnig optreden. Quality time is ver te zoeken de laatste jaren. Toen het eindelijk weer een keer zover was werd onze afspraak abrupt beëindigt omdat bleek dat haar man juist op dat moment getroffen werd door een hersenbloeding. Dus gewoon, omdat zij het verdiend en we weer eens ouderwets kunnen genieten van heerlijke muziek en een prachtige stem!

 5. rudolf renfurm

  Geinspireerd door Alain zijn op treden bij het huwelijk van George Frohlich waar ik met mijn vrouw aanwezig was ben ik Alain meer gaan volgen en zeer onder indruk geraakt van jouw muziek Alain. Wil daarom graag nogmaals een concert van Alain Clarke bijwonen samen met mijn partner.

 6. Gemma

  Zo fantastisch om mijn lieve zus, die iedereen helpt, in het muzikale bad van Alain Clark te laten plonzen! Er gaat een wereld voor haar open, zéker weten!

 7. Jean-Louis FLier

  Het eerste concert dat ik met mijn beide zoons bezocht heb in Paradiso. De mannen vonden het prachtig. Lijkt me mooi om hun naar Carre te gaan om zijn nieuwe album te horen.

 8. Pam

  Alain in carré waaaaaaat! Dat is toch super tof en bijzonder.
  Tickets in m’n hometown waren uitverkocht dus vroeg ik m’n man een ticket voor de 25ste als bday cadeau…hij zei dat we niet naast elkaar konden zitten..zag er best wel uitverkocht uit….nu hoop ik stiekem op een beetje geluk❤️

 9. Paul de Winter

  Ik zou hier heel graag met mijn zoon Jannes naar toe willen; hij was als kleine man al direct geinteresseerd in Alain, net toen hij bekend werd. We zijn toen nog naar een signeersessie bij een musicstore geweest.
  Ook mooi om als vader en zoon naar Carré te kunnen gaan, zeker als Alain Father and Friend laat horen.

 10. Aileen

  Ik zou samen met mijn vriend willen gaan. Ik ben al jaren fan van hem. Dit zou het eerste optreden zijn waar mijn vriend en ik heen zouden gaan. Ook hij is dol op zijn nummers en zou dit dus ook super vinden

 11. Manon Drieshen

  Een goede muzikant in een prachtig theater, wat een mooie combinatie!
  Hier zou ik heel graag, samen met mijn vriend, bij aanwezig zijn!

 12. Adelien

  Samen met mijn vriend. Omdat er afgelopen jaar kanker bij mij is ontdekt. Waardoor ik n zwaar traject heb moeten ondergaan, en ontzettend veel steun heb gehad van hem. Was geen fijne en makkelijke periode voor ons samen. Fijn om nu t weer wat beter gaat samen te mogen en kunnen genieten vd mooie liedjes van Alain. Gr. Adelien

Bericht achterlaten