Win tickets voor het concert van Guy Sebastian

Alle fans van Guy Sebastian opgelet! De zanger staat komende maandag, 9 december, in de Melkweg en wij geven er kaarten voor weg. Lees hier hoe je kans maakt!

Tag degene die je mee wilt nemen op Facebook en Instagram en maak kans op kaarten. Let op: deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben bericht gehad.

Guy Sebastian is inmiddels een wereldwijde popsensatie, maar de singer-songwriter begon zijn carrière als winnaar van de eerste Australian Idol in 2003.

Sindsdien heeft de Australiër 10 albums op zijn naam staan, meer top 10-singles op zijn naam staan dan jij op twee handen kan tellen, scoorde hij internationale hits met o.a ‘Battle Scars’ en ‘Before I Go’ en was hij zelf jarenlang jurylid bij X-Factor en coach bij The Voice. Indrukwekkend? Als er ooit een bucketlist voor popzangers was, dan heeft Guy Sebastian die al volkomen afgestreept. 

We geven kaarten weg voor zijn show in de Melkweg aanstaande maandag! Tag degene die je mee wilt nemen op Facebook en Instagram en maak kans op kaarten.

Let op: deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben bericht gehad.

Bericht achterlaten