Win tickets voor Ladies of Soul in Ziggo Dome

Ladies of Soul keert terug naar de Ziggo Dome voor een swingende 6de editie. Op 15 & 16 februari 2019 shinen Glennis, Candy, Berget en Edsilia opnieuw in de Ziggo Dome en het belooft weer een spectaculaire show te worden. Maak bij Sublime kans op tickets!

En Vogue, rapper Ronnie Flex en soulzanger Steffen Morrison zijn tot nu toe als special guests aangekondigd.

Doe via de Sublime Facebookpagina mee aan de actie. Laat weten wie jij mee wilt nemen en waarom, en maak kans op kaarten!

10 reacties op “Win tickets voor Ladies of Soul in Ziggo Dome

 1. Carlijn

  Beste Robert,
  Het was een bewuste keuze om onze winacties via socials te doen, omdat ons bereik daar een stuk groter is.
  Hopelijk is dat te begrijpen. Veel luisterplezier!
  Groet, Carlijn – Sublime.

 2. Robert

  Jammer dat je dan blijkbaar toch Facebook moet hebben om mee te kunnen doen aan een actie zoals deze …

  Een reactie op deze stelling stel ik toch zeer op prijs.

 3. Robert

  Fantastisch initiatief ! Ik kom graag in aanmerking voor twee kaartjes om samen met mijn nieuwe liefde, de vrouw van mijn tweede leven, dit onovertroffen festijn mee te kunnen maken. Om privacyredenen heb ik echter geen Facebook. Helpt het als ik afsluit met mijn oprechte waardering voor jullie als geweldige zender, die bij mij altijd aanstaat, zowel thuis als in de auto ?

 4. Mathe van der Velden

  Mijn lief Valeria en ik zijn beide grote fans van the Ladies of Soul. Dus… gaan wij maar wat graag naar hun concert; we kunnen wel wat muzikale afleiding gebruiken samen!

 5. Wim Rosier

  Ik zou graag mijn Lief verrassen met 2 tickets. Dit jaar is zij 40 jaar mijn maatje en onze liefde begon, uiteraard, met Soul Music.

 6. Chérie

  Goedenavond leden van de redactie,

  Graag wil ik mijn 2 vriendinnen/soulsisters verrassen met kaarten voor de Ladies of Soul. Beiden hebben een verdrietig jaar achter de rug. Ze verdienen het om lekker te kunnen genieten van een spetterende swingende avond. Zo kunnen we weer mooie herinneringen maken voor 2019.

 7. Misye Zemichael

  Ik verras graag met deze tickets mijn lieve moeder. Ze is een grote fan van de Ladies of Soul alleen heeft ze hun nog nooit in real life zien optreden. Verder is ze gewoon alles voor me en zal dat ook altijd blijven. Ze heeft een speciale plek voor me en zou haar graag weer in het zonnetje willen zetten omdat ik in vele opzichten veel aan haar heb. Woorden schieten te kort om aan te geven hoeveel ik van haar houd. Daarom zou ik haar heel graag deze tickets voor de Ladies of Soul in de Ziggo Dome gunnen.

 8. Ineke Claasen (moeder)

  Hallo redactieleden,
  Voor mijn dochter Naomi Claasen zou ik graag kans willen maken op kaarten voor Ladies of Soul. Naomi heeft helaas niet kunnen komen naar de studio voor de finale in december en aangezien wij beiden zangeressen zijn, zou ik het super vinden om samen met Naomi een keer aan de andere kant van het podium te staan om te genieten van de topzangeressen van Nederland….Ladies of Soul en de nummers die wij zelf ook altijd graag zingen.

Bericht achterlaten