Win: tickets voor Selah Sue in de grotten van Valkenburg!

Zaterdag 5 maart gaat er iets bijzonders gebeuren in de grotten van Valkenburg. Selah Sue gaat optreden op het uitverkochte Dig Out The Gems festival dat op deze intieme ondergrondse locatie plaatsvindt. Daarnaast is er kunst in de vorm van fotografie, beeldende kunst en (video)projecties. Jij kunt bij dit unieke festival aanwezig zijn!

Wat moet je doen?
Stuur een e-mail met je naam, adres en telefoonnummer naar Sublime FM, en maak tot en met vrijdag kans op kaartjes. 

Meer informatie over Dig Out The Gems festival. 

8 reacties op “Win: tickets voor Selah Sue in de grotten van Valkenburg!

 1. Angel A

  Selah Sue..Treat For My Ears And Eyes..
  Worth The Almost 4 Hour Drive From Leeuwarden To Valkenburg..
  Het Zou Een Grote Eer Zijn Om Samen Met Mijn Partner Dit Bijzondere Concert Mee Te Mogen Maken.
  Thnx In Advance..X..A

 2. Lies van Noordwijk

  eindelijk dichtbij een superconcert..niet weer vanuit Maastricht een lang rit naar Rotterdam, Amsterdam ed. maar gewoon een kort ritje vanuit Maastricht naar Valkenburg!! Super!
  (alsnog een soort “beloning” voor mijn steunbijdrage van 25 euro voor de redding van ArrowJazz destijds..).gelukkig bestaan jullie nog steeds ! SUCCES!!
  ps. jullie staan standaard aan op 3 plekken in mijn huis…!

 3. Pascalle koopmans

  Wauw dit lijkt me te gek om erheen te gaan, daarvoor rij ik graag vanuit Zoetermeer naar Valkenburg . Zou dan met mijn zus gaan die nog in Limburg woont , luisteren naar Sublime fm door de week en 5maart naar Selah sue

 4. René Berens

  Te gek, heel graag wil ik dit samen met mijn 2 zonen gaan kijken en luisteren. Mijn oudste zoon is vandaag jarig, en ik zou hem hier heel graag mee naar toe nemen. Unieke gelegenheid voor onvergetelijke herinneringen!

Bericht achterlaten