Win tickets voor Soul Live Festival

Op zaterdag 31 augustus presenteert Sublime de 3e editie van het Soul Live Festival op de Pettelaarse Schans in Den Bosch. Soul Live Festival is het festival voor alle soul, funk, disco, soulful house en r&b-liefhebbers, jong en oud en iedereen die bij deze muziek niet stil kan blijven staan!

Live artiesten, bands en dj’s brengen een ode aan de classics uit deze genres, als ook de nieuwe hits. Van eigen repertoire tot aan tributes aan Aretha Franklin, Marvin Gaye, Stevie Wonder en Price en vele anderen. Op meerdere stages kan je genieten van live artiesten als Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Ben l’Oncle Soul en Shirma Rouse. Maar ook van dj’s als Roog, DJ Irwan, The Flexican en DJ Turne en er worden binnenkort nog meer artiesten en dj’s toegevoegd aan de line-up!

Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben een e-mail ontvangen.

Vul hieronder het contactformulier in en win kaarten!

Ik accepteer de voorwaarden (verplicht)

Bekijk hieronder artiesten die ook zullen verschijnen op het Soul Live Festival.

2 reacties op “Win tickets voor Soul Live Festival

  1. Nabila

    Hoi, dank voor je bericht.

    We gaven kaarten weg voor het Soul Live Festival op 31 augustus. Dat is inmiddels al afgelopen, maar houd onze site en socials in de gaten voor meer mooie winacties. Succes en veel luisterplezier!

    Groeten, Nabila – Sublime.

  2. Ingrid

    Heerlijke dancing Vibe!! Graag wil ik naar het evenement in Amsterdam over drie weken,man dat wordt een super avond met de meest goeie sound! Groetjes ingrid fleur uit Assendelft!!

Bericht achterlaten