Lockdowntip: Kom in het Guinness Book of Records… - Klik Hier
Win tickets The Celebration of Prince
20

Win tickets The Celebration of Prince

De muzikanten zijn stomend, funky en van een ongelofelijk hoog muzikaal niveau. Ze trappen hun theatertour af in Theater de Purmaryn in Purmerend, voordat ze het hele land door gaan om de hits en minder bekende nummers van Prince ten gehore te brengen. Wil jij morgen bij de premiere zijn en kans maken op het boek Prince: The Dutch Experience? Ga dan snel naar onze Facebookpagina en doe mee aan de actie.

Prince had iets met Nederland en Nederland had iets met Prince. In de ruim drie decennia waarin hij de Lage Landen bezocht, waren zijn bezoeken steevast doordrenkt van mysterie, opwinding, geruchten en vooral muzikale magie. Het boek ‘Prince: The Dutch Experience’ vertelt op chronologische wijze, voorzien van veel uniek beeldmateriaal en gelardeerd met mooie anekdotes van direct betrokkenen, het volledige verhaal van Prince en/in Nederland. Van de eerste moeizame stappen in Paradiso, tot de laatste triomftocht in de Ziggo Dome. Een must voor iedere liefhebber van muziekverhalen en een onmisbaar feest van herkenning voor een ieder die ooit de magie van een Prince-optreden heeft ervaren. Bekijk het boek hier in de Bol.com shop.

Kijk om te zien of The Prince Tribute Band ook bij jou in de buurt komt op theprincetributeband.com.


Benieuwd welke andere leuke concerten, festivals en evenementen er binnenkort plaatsvinden? Bekijk hier de Sublime To Go Cultuuragenda!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
20:10 Bah Samba
let the drums speak bah samba
20:07 Marvin Gaye
i heard it through the grapevine marvin gaye
20:04 Nikki Yanofsky
take the "a" train nikki yanofsky
20:00 Janet Jackson
together again janet jackson
19:53 New Cool Collective
altivo new cool collective
19:49 Alicia Keys
no one alicia keys
19:44 Savine
never compare savine
19:40 Oliver Cheatham
get down saturday night oliver cheatham
19:38 Sergio Mendes
mas que nada sergio mendes
19:34 Grace Jones
my jamaican guy grace jones