Luister naar Smooth en maak kans op een… - Klik Hier
Win tickets voor Surfana Festival!
20

Win tickets voor Surfana Festival!

Verscholen achter heuvelachtige duinen, badend in de zomerzon, ligt het festivalterrein van Surfana. De zacht ruisende zee nog net hoorbaar tussen de beats en schaterende kinderen, is een welkome afwisseling van de hectiek in de stad. De 6de editie van dit festival vindt plaats op 7, 8, 9 & 10 juni 2018, en jij kunt erbij zijn!

Surfana Festival is een complete ‘mind and body’ beleving die je zal bijblijven en misschien zelfs je perceptie zal veranderen. Want Surfana ‘is a way of life’.

Clinics
Op het festival worden 50 soorten clinics gegeven; creatieve manieren om een nieuwe ervaring op te doen. Golfsurfen, windsurfen en kitesurfen zijn vanzelfsprekende mogelijkheden. Maar ook Afro-yoga, drijven op geluidsgoven, geblindeerd wijnproeven, de betekenis van je dromen ontdekken of ‘Eten uit de Natuur’. Culinair is Surfana vooruitstrevend. Goed, lekker, makkelijk en veel vega.

Internationale Line-Up
Muziek is de bindende factor tijdens het festival. Met 3 stages en een volwaardig internationale line-up doet Surfana Festival niet onder aan danskracht. Singer-songwriters, bands en DJ’s uit o.a. Cape Town, Melbourne, Aivero Portugal, Nashville, Vancouver en Amsterdam zetten er de toon. Verwacht summer sounds, Reggae- Caribbean swing, flowing synths, soulful jazz en warme zuidelijke country & folk invloeden.

Zero Waste Festival
Nieuw dit jaar is de intentie om een volledig Zero Waste festival neer te zetten. Borden van composteerbaar materiaal worden gebruikt, hard cups met statiegeld ingezet, welke bezoekers kunnen inleveren aan de bar. En zelfs mobiele asbakjes zodat de peuken niet in de natuur terecht komen. Daarnaast werkt het festival met decor van volledig gerecycled hout in samenwerking met een bedrijf dat jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt inzet.

Kijk voor meer info en tickets op SurfanaFestival.com.


Doe hier mee aan de actie en maak kans op 2 dagkaarten!
[deze actie is voorbij]


Benieuwd welke andere leuke concerten, festivals en evenementen er binnenkort plaatsvinden? Bekijk hier de Sublime To Go Cultuuragenda!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
03:39 A Tribe Called Quest
can i kick it a tribe called quest
03:35 Jazzanova
morning scapes jazzanova
03:30 Stevie Wonder
do i do stevie wonder
03:27 Teskey Brothers
so caught up teskey brothers
03:22 John Mayer
heartbreak warfare john mayer
03:18 Solange
losing you solange
03:15 Lou Rawls
a natural man lou rawls
03:11 Simply Red
sunrise simply red
03:08 Alain Clark
yes alain clark
03:04 James Ingram & Michael McDonald
yah mo b there james ingram & michael mcdonald