Luister naar Smooth en maak kans op een… - Klik Hier
Alles wat Rob (33) bezit, past in zijn rugzak
19

Alles wat Rob (33) bezit, past in zijn rugzak

De 50 bezittingen van activist en avonturier Rob Greenfield passen allemaal in zijn rugtas. Dit is het resultaat van het jarenlang vereenvoudigen van zijn leven, zodat hij zich kan richten op dat wat belangrijk is: in het moment leven en goed voor de aarde zorgen.

 

De eerste vragen die door je hoofd schieten bij het lezen van de kop bij dit artikel zijn waarschijnlijk: Hoe dan?! Waar kookt hij dan op? Waar slaapt hij? En draagt hij altijd hetzelfde?

Zelf vindt Rob zijn levenswijze niet zo ingewikkeld en een kwestie van gezond verstand. De activist heeft met zijn extreme projecten al miljoenen mensen in hun hart en hoofd geraakt en de media raakt niet over hem uitgepraat, waar hij onder meer ‘The Forest Gump of ecology’, ‘the nicest man on the planet’ en ‘the best kind of crazy’ wordt genoemd.

BrightVibes heeft een prachtig videoportret van deze bijzondere avonturier gemaakt, waarin hij uiteen zet waarom hij zo weinig bezittingen heeft, wat deze levenswijze hem heeft gebracht en wat er nou precies in zijn rugzak zit.

Doing Donderdag met Sublime & Bright Vibes

Iedere donderdag werken Sublime en Bright Vibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

In de ochtendshow van Francis Broekhuijsen komt Michiel de Gooijer, oprichter van Bright Vibes, langs om te vertellen wie hij deze week in de spotlight wil zetten. In Nieuws van de Vooruitgang op Sublime hoor je meer over het initiatief. Op de website van Sublime kun je het volledige video-interview van Bright Vibes bekijken.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
16:50 Mary J Blige
i'm goin' down mary j blige
16:46 Dionne Warwick
heartbreaker dionne warwick
16:41 Johnny Guitar Watson
ain't that a bitch johnny guitar watson
16:37 Shola Ama
you might need somebody shola ama
16:34 Diana Ross & the Supremes
you keep me hangin' on diana ross & the supremes
16:29 Heatwave
the groove line heatwave
16:22 Raphael Saadiq
movin' down the line raphael saadiq
16:18 Etta James
i just want to make love to you etta james
16:14 Johnny Gill
rub you the right way johnny gill
16:10 Diana King
shy guy diana king