Maak kans op een boxspring! - Klik Hier
Young Gun Silver Fox brengt ode aan jeugd
20

Young Gun Silver Fox brengt ode aan jeugd

Kun je nog wat lekkere muziek gebruiken om storm Dennis te vergeten dit weekend? Zoek niet verder! Wij hebben de ultieme track voor je weekend: ‘Kids’ van Young Gun Silver Fox, afkomstig van hun aankomende album ‘Canyons’.

Wake-up-call voor volwassenen

Hun nieuwe single ‘Kids’ is geschreven vanuit het perspectief van een kind. Volwassenen vergeten namelijk dagelijks wat er echt belangrijk is in het leven, vinden de muzikanten.
‘Kids’ is een vrolijk nummer, met een upbeat tempo. Daarnaast heeft het een nostalgische feel, die ons doet reflecteren over hoe het was om kind te zijn. De nostalgische sound in het nummer is misschien niet altijd vrolijk, maar ook een beetje melancholisch. De sfeer van het nummer brengt je terug naar je eigen jeugd. Zo zingen ze bijvoorbeeld:

‘Acting your age / Is just a big disguise / We ain’t nothing but kids’

Uit deze zinnen wordt duidelijk dat we als volwassenen wat meer moeten genieten van het leven… Het hoeft allemaal niet zo serieus!

LEES OOK: Bericht van Jaap Brienen: Young Gun Silver Fox

Cruisen in je cabrio door Los Angeles

Het duo bestaat uit de Britse zanger Andy Platts en de Amerikaanse producer Shawn Lee. Samen maken ze groovende softpop, relaxte palmbomenrock, of in ieder geval: heerlijke muziek die je in een cabrio in Los Angeles kunt luisteren. Het zijn beiden artiesten die hun plek inmiddels al ruim verdiend hebben in de muziekindustrie. Zo werkte Shawn Lee in het verleden met artiesten zoals Jeff Buckley, Kelis en Amy Winehouse. Ook heeft hij muziek gemaakt voor films. De jongere Platts is vooral bekend als leadzanger van funk-soulband Mamas Gun.

Luister hier naar hun laatste single ‘Kids’:


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
17:24 Marvin Gaye
sexual healing (studio rio version) marvin gaye
17:20 Incognito
givin' it up incognito
17:15 Wendy & Lisa
are you my baby wendy & lisa
17:12 Ryan Shaw
we got love ryan shaw
17:09 Dennis van Aarssen
modern world dennis van aarssen
17:05 Jocelyn Brown
somebody else's guy jocelyn brown
16:53 Michael Buble
all of me michael buble
16:50 Ohio Players
fire ohio players
16:47 The Tibbs
damaged heart the tibbs
16:43 Mariah Carey
fantasy mariah carey