Deze actie is verlopen

ACTIE

Dit kun je van 30 mei t/m 3 juni winnen bij Sublime!

27 mei 2022
Volgende week staan er weer leuke winacties voor je klaar bij Sublime! We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Macy Gray in het Paard in Den Haag

The one and only Macy Gray geeft op maandag 30 mei een optreden in het Paard in Den Haag en jij kunt hierbij zijn! In de Sublime Ochtendshow met Jaap Brienen worden op maandagochtend 2 tickets weggegeven voor jou en een persoon naar keuze. Tegenprestatie? Jij neemt maandagavond tijdens het concert de Sublime avonddienst voor je rekening. Geen zorgen: het enige wat je hoeft te doen is ons dinsdagochtend in geuren en kleuren te vertellen wat je van het concert vond. 

Reggae Rotterdam Festival op 23 juli

Bij De Sublime Ochtendshow, De Sublime Middagshow, The Sublime Experience en Johnny's Friday maak jij volgende week kans op  2 tickets voor Reggae Rotterdam Festival. Dit zomerse festival vindt plaats op 23 juli bij Het Kralingse Bos in Rotterdam. Verwacht een dag met veel Reggae en dancehall met optredens van artiesten als UB40, Chronixx, Third World, Steel Pulse en Protoje.

ZO! Gospel Choir op 12 juni

Tijdens The Sublime Experience maak je op maandag en dinsdag kans op tickets voor het optreden van ZO! Gospel Choir in Paradiso Amsterdam op zondag 12 juni. Maak je vast klaar voor een full entertainment show in het teken van Gospel, R&B, soul, hiphop, reggae en afrobeat. Daarnaast geniet je ook van performances van Shirma Rouse en Berget Lewis! 

Tune in bij Sublime van 30 mei t/m 3 juni en maak kans op een van deze mooie winacties!

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store