Hoe beluister je Sublime digitaal?

Sublime luisteren via DAB+

Luister je liever via DAB+? Begrijpelijk! Want dit is digitale radio via de ether. Zo geniet je in nóg betere geluidskwaliteit van Sublime. Je vindt Sublime in heel Nederland tot en met 31 augustus nog via kanaal 11C, maar sinds 1 september via kanaal 9C. Voor het digitale DAB+ signaal heb je wel een radio-ontvanger met DAB+ techniek nodig. Bekijk hier de gebieden waar Sublime via 9C te ontvangen is in Nederland..

Moeite met Sublime vinden via de DAB+ radio? Voer een scan uit

Ben je op zoek naar Sublime op je DAB radio? Dan is het handig om eerst een scan uit te voeren via je DAB+ omdat Sublime sinds 1 september op het DAB-kanaal 9C uitzend. Door een autoscan uit te voeren op je DAB-radio worden alle DAB+ frequenties in beeld gebracht en kun je Sublime makkelijker vinden. Heb je kanaal 9C gevonden? Top! Nu kun je beginnen met luisteren naar Sublime. Vergeet niet om Kanaal 9C als standaard zender of favoriet in te stellen, dan staat Sublime automatisch aan en is zoeken naar onze frequentie verleden tijd. Heb je geen DAB+ in de auto of thuis? We've got you covered met andere digitale manieren om naar ons te blijven luisteren! Check het hieronder.

Sublime luisteren via internet

Luister je liever via internet? Luister live naar Sublime via onze website of kies één van de Sublime non-stop channels. Ga bijvoorbeeld voor Sublime Soul of Sublime Smooth

Download de Sublime App

Zorg ervoor dat je overal en altijd Sublime in de pocket hebt met de Sublime app voor Android en iOS. Dan kun je ons overal beluisteren! Want heb je geen DAB+ techniek in je auto of überhaupt nog geen DAB+ radio, maar wel Bluetooth connectie? Dan zit je dus helemaal goed met de Sublime app. Laat de Sublime app via Bluetooth de koppeling met je speakers in de auto maken en je bent gewoon weer onderweg met heerlijke muziek, die je van onze dj's gewend bent. Met de Sublime app maak je ook gemakkelijk de koppeling met alle smartspeakers. Dus als je onze app nog niet op je telefoon hebt zitten, een mooie muzikale reden om dat hier te doen via de Apple App Store of Google Play.

Gebruik een fm-transmitter

Als je nog niet helemaal klaar bent om afscheid te nemen van FM en geen DAB+ radio in je auto hebt is een fm transmitter een goede oplossing! Op die manier kun je je digitale beats ook op je vertrouwde radio luisteren tijdens je dagelijkse autorit. Door je Sublime App te verbinden met de FM transmitter zend je moeiteloos het signaal uit naar de radio in je auto. 

Zo Installeer je deze fm-transmitter:

Download de Sublime app

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste funk, soul en jazz
App StoreGoogle Play Store

Sublime luisteren via andere online radioplatformen

Ook kun je naar Sublime luisteren via verschillende online radio en audioplatformen, zoals TuneIn, Juke, Nederland FM of Radio.nl.

Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store