Deze actie is verlopen

ACTIE

Geen DAB+ in je auto? Meld je aan voor de Sublime Drive In

28 augustus
UPDATE: de Sublime Drive-In zit vol, iedereen die zich heeft aangemeld via ons reactieformulier heeft een uitnodiging ontvangen en zien we graag vanmiddag terug bij de Sublime Drive-In.

And the Beat Goes On! Sublime gaat digitaal

Sublime gaat per 1 september volledig digitaal. Dat betekent dat we voortaan niet meer via FM te horen zijn maar wél via de Sublime App, sublime.nl, DAB+, een fm transmitter of je smartspeaker. Heb je hier hulp bij nodig? Wij vertellen je hier meer over de verschillende manieren om naar ons te blijven luisteren.

Sublime Drive In 

Een van die manieren om naar Sublime te blijven luisteren is via je autoradio. Nu zijn sommige auto's al voorzien van de nieuwste DAB+ radio's, maar beschikken andere auto's alleen over de ouderwetse FM radio. En daar hebben wij een oplossing voor bedacht. Op 31 augustus openen wij een Sublime Drive In naast ons Sublime kantoor. Waar wij jou, als luisteraar, op weg helpen naar een goed werkende autoradio, bijvoorbeeld met het installeren van autoaccessoires van Wegman of in-ears van Lenco. Natuurlijk helemaal free of charge! 

De aanmeldingen voor de Sublime Drive In zijn gesloten

Helaas zitten we vol voor de Sublime Drive In. Iedereen die zich heeft aangemeld via het reactieformulier heeft per mail een uitnodiging ontvangen.  Met jouw aanmelding navigeer je donderdagmiddag 31 augustus tussen 15:00 -18:00 naar deze locatie en dan maken wij jouw auto helemaal Sublime Ready. 

Producten worden weggegeven via het op=op principe, zo lang de voorraard strekt. Lees meer over de actievoorwaarden.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store