Deze actie is verlopen

ACTIE

Luister de Sublime Middagshow en win een Festival TREK Tocht

5 mei 2023
De komende tijd maak je in de Sublime Middagshow met One'sy Muller kans op een unieke Festival TREK Tocht voor 3 personen t.w.v. 150,-. Zo maak je kans.

Festival Trek

Festival TREK is het grootste rondreizende foodfestival van Nederland en reist door de acht grootste en mooiste stadsparken van het land! Van mei tot en met september trekt de karavaan door Rotterdam, Maastricht en Utrecht, Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch, Amsterdam, Tilburg en Den Haag.

De stadsparken worden omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant, waar je kunt genieten van verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent gecombineerd met een divers aanbod gerechtjes dat met liefde bereid wordt in de mooiste mobiele keukens.

Maak kans op een Festival Trek Tocht

De komende tijd maak je in de Sublime Middagshow met One'sy Muller kans een unieke prijs. Zoals je misschien al weet heeft Festival TREK gratis toegang voor jong en oud, maar bij Sublime bieden wij hier nóg een extra experience bovenop. Wanneer je een Festival TREK Tocht voor 3 personen t.w.v. 150,- wint, ontvang je namelijk:

- Een cocktail per persoon

- 2 bakjes van de lekkerste Nespresso koffie per persoon

- 2 foodtruck gerechten per persoon

- een fles wijn naar keuze

Luister De Sublime Middagshow met One'sy om erachter te komen hoe jij deze bijzondere prijs binnensleept.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store