Deze actie is verlopen

ACTIE

Maak kans op dagtickets voor NN North Sea Jazz aangeboden door Nationale-Nederlanden

24 juni 2022
Jawel! Het wordt alleen maar mooier en mooier. Volgende week geven we samen met Nationale-Nederlanden tickets weg voor het uitverkochte NN North Sea Jazz festival!

Aankomende week geven we samen met Nationale-Nederlanden tickets weg voor het UITVERKOCHTE NN North Sea Jazz festival. De hele week maak je kans om dagtickets te winnen voor de vrijdag, zaterdag en zondag. En we hebben nog iets heel speciaals voor de winnaars van de vrijdagtickets.... Je wint dan namelijk niet alleen je 2 dagtickets maar ook nog eens een backstage meet & greet met de Nederlandse soul en R&B zangeres Gaidaa! 

Gaidaa

Gaidaa is een Nederlandse soul en R&B zangeres van 23 jaar oud. Ze is opgegroeid in Eindhoven en haar ouders komen uit Soedan en ze voelt zelf ook verbinding met haar Soedanese roots. 

Haar eerste internationale succes kwam in 2019, toen haar single "Morning Blue" een bescheiden hit werd dankzij erkenning op het internationale muziekplatform COLORS.

Een jaar later bracht ze haar eerste album uit en kreeg ze positieve recensies van grote internationale muziektitels zoals Pitchfork. Daarnaast heeft ze ook een bijzondere samenwerking gehad met Full Crate voor het nummer 'A Storm On A Summers Day'.

Met het festivalseizoen voor de deur staat niets haar meer in de weg.. Gaidaa lanceert binnenkort haar langverwachte tweede album en staat tijdens NN North Sea Jazz op haar grootste podium tot nu toe. Het zou zomaar eens het begin van wereldheerschappij kunnen zijn. Nationale-Nederlanden steunt Gaidaa op haar weg naar het grote podium, o.a. met een minidocu die je hier kunt bekijken.

Hoe maak je kans?

Schakel volgende week in bij De Sublime Ochtendshow, De Sublime Middagshow, The Sublime Experience en Johnny's Friday en speel mee met de 'Sublime Second'. Je hoort een seconde van een track van een artiest die ook optreedt op NN North Sea Jazz van 8 t/m 10 juli. Je hoeft alleen de artiest te herkennen. Geef dan jouw reactie door via de site of de Sublime app, via 'App de studio'. Heb jij het goede antwoord? Dan bellen we je misschien wel live in en ben jij de gelukkige winnaar van NN North Sea Jazz tickets voor de vrijdag, zaterdag of de zondag.

Actievoorwaarden

De dagtickets zijn niet inwisselbaar voor geld, diensten of goederen en zijn niet overdraagbaar. Ook zijn ze niet in te wisselen voor een andere dag.

Deelnemers dienen minimaal 18 jaar of ouder te zijn.

Line-up

De line-up van NN North Sea Jazz zit boordevol grote namen en opkomend talent en alles wat daar tussenin zit uit binnen- en buitenland. Wil jij alvast weten wie wanneer optreedt? Check het dan hier!

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store