Deze actie is verlopen

ACTIE

Maak kans op tickets voor Supafly Festival!

15 september
Van maandag 18 september tot en met donderdag 21 september maak je elke dag in De Sublime Middagshow kans op 2 exclusieve tickets voor het Supafly Festival. Meer weten? Check het hieronder.

Supafly Festival

Het Supafly Festival is terug en belooft een muzikale reis te worden die je niet wilt missen! Stap buiten de gebaande paden van het traditionele en dompel jezelf onder in de wereld van neo-soul, R&B, hip-hop en jazz. Een levendig muzikaal kleurenpalet met bijzondere en talentvolle artiesten binnen de genres. Dit alles vindt plaats in het Paard in Den Haag op zaterdag 23 september.

Line-up

De arteisten die dit jaar op Supafly Festival zullen optreden zijn:

  • blackwave.
  • Nana Fofie
  • James Vickery
  • Full Crate & Band
  • Maydien
  • Hatoon

Win tickets bij Sublime!

Wij hopen dat we jou blij kunnen maken met tickets voor Supafly Festival. Van maandag 18 september tot en met donderdag 21 september maak je elke dag in De Sublime Middagshow kans op 2 exclusieve tickets voor het Supafly Festival. Onze dj's Angelique Houtveen en One’sy Muller staan klaar om jouw muzikale avontuur nog specialer te maken.

Wil jij erbij zijn en kans maken? Stem af op Sublime, luister hoe je de tickets kunt winnen en wie weet ga jij samen met een vriend of vriendin naar Supafly Festival op zaterdag 23 september!

Onze actievoorwaarden zijn van toepassing

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store