Deze actie is verlopen

ACTIES & EVENTS

Voor deze concerten kun jij tickets winnen bij Sublime!

10 juni
Volgende week hebben wij weer leuke winacties voor je klaarstaan bij Sublime! Luister naar De Sublime Ochtendshow, De Sublime Middagshow, The Sublime Experience en Johnny's Friday om kans te maken op een van deze speciale concerten hieronder.

TLC in TivoliVredenburg

Komende maandag 13 juni geven we tijdens de Sublime Ochtendshow met Jaap Brienen tickets weg voor TLC in TivoliVredenburg Utrecht op 21 juni. Speel mee met de dagelijkse muziekquiz Musicology, elke werkdag om 09:40 uur bij Sublime en maak kans op 2 tickets voor jou en een persoon naar keuze.

Cory Henry in het Amsterdamse Bos

Van maandag 13 juni t/m donderdag 16 juni kun je bij De Sublime Middagshow elke dag kans maken op 2 tickets voor het concert dat Cory Henry geeft op zondag 10 juli in het Amsterdamse Bos. De Amerikaanse toetsenist Cory Henry zal het Amsterdamse Bos transformeren tot gospelchurch. Wat kun je verwachten? Een mix van Soul & Funk en de nieuwste tracks van zijn laatst album Best of Me. De Amerikaanse singer-songwriter werd bekend met zijn muziekcollectief Snarky Puppy en verreikt nu de jazzwereld met zijn eigen funky sound.

Fat Freddy's Drop in AFAS Live

Tijdens De Sublime Ochtendshow maak je van 13 t/m 17 juni kans op 2 tickets per dag voor het concert van Fat Freddy's Drop. Op 16 juli zal de Nieuw-Zeelandse band Fat Freddy’s Drop het podum van AFAS Live betreden. Tijdens het concert hoor je alle tracks van het album Special Edition Part 1 voorbijkomen. Met een mix van funk, soul, jazz, ska, reggae en elektronica zorgt de band elke keer weer voor een originele performance en sound.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store