Deze actie is verlopen

ACTIE

Win een Lenco DAB+ radio t.w.v. 170 euro in De Week van de Digitale Radio

3 juni 2022
Van 6 t/m 10 juni is het De Week van de Digitale Radio. Je maakt vanaf dinsdag bij Sublime de hele week kans op een gloednieuwe smart radio van Lenco met DAB+ en wifi verbinding t.w.v. 170 euro.

Wat is DAB+?

DAB+ is één van de nieuwe manieren om digitaal radio te luisteren. Het is de opvolger van FM. Dus is je oude radio aan vervanging toe of ben je op zoek naar een nieuwe radio? Kies dan voor een radio met DAB+, dan ben je klaar voor de toekomst. Alle DAB+ radio’s die je koopt kunnen sowieso óók FM ontvangen.

DAB+ is gratis, je kunt er meer zenders mee ontvangen, je hoeft geen frequenties meer te onthouden want je vindt Sublime gewoon onder de naam 'Sublime' en het is overal in Nederland te ontvangen. Dus ook op de plekken waar je Sublime niet via FM kunt ontvangen.

Win een DAB+ Radio

Wil je kans maken op een gloednieuwe smart radio met DAB+ van Lenco t.w.v. € 170,-? Speel dan mee met Retro Radio. We spelen het spel de hele week tijdens De Sublime Ochtendshow, De Sublime Middagshow, The Sublime Experience en Johnny's Friday. Raad jij welke plaat er uit onze oude radio komt? Geef het dan door via de Sublime app of Sublime.nl. Dan win jij een gloednieuwe smart internetradio van Lenco met DAB+ t.w.v. 170 euro.

LENCO DIR-170WA - SMART RADIO

De Lenco DIR-170 is een handige DAB+/ FM internetradio met wifi verbinding en een moderne uitstraling. Met deze internetradio kun je ook lekker naar Sublime luisteren.

De radio heeft meerdere functies en is makkelijk te bedienen met de handige afstandsbediening. Via de USB- en de AUX-aansluiting kun je ook naar je eigen muziek luisteren. Zet muziek op een USB-stick of sluit je smartphone of tablet aan en geniet van je favoriete nummers. Dankzij bluetooth kun je draadloos muziek streamen vanaf je telefoon of tablet.

Je kunt de Lenco DIR-170 ook gebruiken als wekkerradio. Word wakker met De Sublime Ochtendshow met Jaap Brienen bijvoorbeeld...... Dankzij de alarm- en snooze-functie kom jij nooit meer te laat. Daarnaast kun je zo in slaap vallen met behulp van de volgende slaapgeluiden: vogels, piano, regen, spa, ruimte of golf.

De Lenco DIR-170 internetradio heeft een duidelijk kleurendisplay. Door de houten behuizing past de internetradio goed in vrijwel ieder interieur.

Weet jij het goede antwoord? App dan de studio via de Sublime-app of geef je antwoord door via onderstaand formulier. 

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store