Deze actie is verlopen

ACTIE

Win een Fairphone 4 in de Sublime Ochtendshow!

14 oktober
Volgende week maak je elke dag kans op een Fairphone 4 in De Sublime Ochtendshow!

Hoe maak je kans?

Van 17 oktober t/m 21 oktober maak je in De Sublime Ochtendshow met Jaap Brienen kans op een Fairphone 4 t.w.v. € 579,-. Maar hoe kun je deze bijzondere van Nederlandse bodem gemaakt smartphone winnen? 

Elke ochtend is het aan jou om een 4-cijferige code te herkennen, waarmee je de telefoon  kan ontgrendelen. Hoe kun je achter de code komen? Heel simpel! Dat hopen we tenminste... Probeer aan de hand van Jaaps muzikale aanwijzingen achter de toegangscode van de telefoon te komen. Als je de juiste code denkt te weten, app dan naar de studio via sublime.nl en de Sublime app. Als je live ingebeld wordt op de radio en de juiste code doorgeeft, dan is de Fairphone 4 van jou!

Fairphone 4

Fairphone is een Nederlandse telefoonfabrikant met een sympathiek verhaal: het wil de meest duurzame smartphone produceren. En dat lukt erg goed!! En wat kun je verwachten van de Fairphone 4, als je die wint? De Fairphone 4 is inbegrepen met 5G en heeft dubbele camera's, Android™ 11, 128 GB geheugen en een krachtige processor. De Fairphone 4 is gemaakt om lang mee te gaan en je krijgt jarenlange ondersteuning met een 5-jarige garantie. Je hoeft geen expert te zijn om de batterij of het scherm te vervangen. Geen enkel onderdeel van de Fairphone 4 is dichtgelijmd, dus je kunt hem eenvoudig zelf repareren, gewoon met een schroevendraaier.De Fairphone 4: duurzaam, transparant en eerlijk.

Fairphone 4
Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store