Deze actie is verlopen

ACTIE

Win een 'Prince' koptelefoon van Repeat

11 mei
Van maandag 15 t/m vrijdag 19 mei maak je bij Sublime kans op een Prince koptelefoon van Repeat. Hoe je deze binnensleept, dát vertellen we je in dit artikel.

Repeat

Wist je dat het aantal weggegooide apparaten elke 16 jaar verdubbelt? Repeat wilt deze industrie veranderen en biedt een lifetime gratis reparaties aan bij hun headphones. Ze sturen je een nieuw onderdeel toe en het kapotte deel wordt opnieuw gebruikt. Dat betekent dat je nooit meer een nieuwe koptelefoon hoeft te kopen als er iets stuk gaat. En sowieso is het geluid gewoon top. Dus zoek je nog een koptelefoon? Check deze dan zeker!

Prince koptelefoon

Geniet van de hoogste geluidskwaliteit en stilte dankzij Noise Cancelling, en gebruik meerdere devices tegelijkertijd. De combinatie van krachtig, kraakhelder geluid, een prachtig design en volledige modulariteit belichaamt onze visie op productontwerp.

De Prince beschikt over de krachtigste digital noise cancelling van dit moment. Hierdoor wordt omgevingsgeluid geblokkeerd en kun jij nog meer opgaan in het haarscherpe geluid van jouw lievelings tracks!

Zo maak je kans

Van maandag 15 t/m vrijdag 19 mei spelen we de Sublime Second in de Sublime Ochtendshow en de Sublime Middagshow. Raad jij de funk, soul & jazzplaat binnen één seconde? App dan snel de studio met jouw antwoord en wie weet word jij door Jaap, Angelique of One'sy ingebeld en win jij deze Prince headphone.

De actievoorwaarden vind je hier.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store