Deze actie is verlopen

ACTIE

Win een verblijf in een luxe vakantiewoning bij Dormio Resort Maastricht

17 mei 2023
Sublime heeft een luxe vakantiewoning voor jou gereserveerd bij: Dormio Resort Maastricht! Een heerlijke vrijstaande vakantiewoning voor 6 personen, inclusief privé sauna! Wij vertellen je via dit artikel hoe jij kansmaakt op een verblijf in deze luxe vakantiewoning.

Maak kennis met Dormio Resort Maastricht

Even lekker bourgondisch genieten in het Limburgse Heuvellandschap? Dat doe je bij het meest luxueuze vakantiepark van Nederland: Dormio Resort Maastricht! Met het centrum van Maastricht op slechts 10 minuten fietsen en met ruime keuze aan accommodaties voor 2 tot 20 personen, ga jij een geweldige tijd tegemoet! Het resort beschikt bovendien over uitgebreide faciliteiten, waaronder diverse horecagelegenheden, een fietsverhuur en een luxe spa-wellnesscentrum. Maak je Pinksterweekend onvergetelijk en win een lang weekend weg in een luxe vakantiewoning!

Maak kans op een verblijf in een luxe vakantiewoning!

Speel mee in de Ochtendshow en maak kans op een verblijf in een luxe vakantiewoning op Dormio Resort Maastricht! Geniet tijdens het Pinksterweekend van een heerlijke vakantie in de Koopliedenhuis Luxe: een royale vakantiewoning voor maximaal 6 personen met privé sauna. Je kunt hier niet alleen volledig tot rust komen, maar ook lekker ontspannen bij het knapperde haardvuur of gezellig tafelen op het ruime terras in de achtertuin. Wij verwelkomen je graag in Maastricht!

Geef jezelf op en onthoud alle artikelen uit de Ochtendshow

Geef jezelf op via onderstaand formulier. Luister vervolgens de hele week naar de Sublime Ochtendshow om van Jaap te vernemen welke artikelen je in moet pakken. Kom jij vrijdagochtend live in de show en weet jij alle artikelen op te noemen, dan ga jij nog die vrijdag naar Dormio Resort Maastricht!

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store