Deze actie is verlopen

ACTIE

Win tickets voor Alain Clark in AFAS Live

29 september
De eerste week van oktober wordt goed ingeluid bij Sublime. Zo maak je namelijk van 2 t/m 6 oktober dagelijks kans op tickets voor Alain Clark In Concert Ft. Father & Friends. Zorg dat je Sublime aan hebt staan en maak kans!

Alain Clark In Concert Ft. Father & Friends

Op 17 december 2023 is het dan zo ver! Dan vind  ‘Alain Clark in Concert ft. Father & Friends’ plaats in AFAS Live. Dit concert markeert het 15-jarig jubileum van Alain's doorbraak met zijn album 'Live It Out'. Het album met klassiekers als ‘Father & Friend’, ‘Blow Me Away’ en 'This Ain’t Gonna Work'.

Naast Alain worden verschillende gastartiesten verwacht, waaronder Alain's vader Dane Clark van de single Father & Friend. Alain beschouwt dit als het moment om zijn carrière met iedereen te vieren en beseft hoe bijzonder en waardevol het is om met zijn vader te kunnen zingen. Het concert wordt een viering van alle mooie herinneringen die ze samen hebben gemaakt.

Welke artiesten nog meer langs gaan komen, houdt Alain nog even een verrassing. Een ding is zeker: het jubileum wordt groots gevierd! Met een elfkoppige band, meerdere blazers, een stevige ritmesectie en aanstekelijke tunes, die je een feel good gevoel geven.

Wil je alvast meer informatie over het concert en tickets? Neem een kijkje op de officiële website van Alain Clark.

Tickets winnen bij Sublime

Van 2 t/m 6 oktober maak je dagelijks kans op tickets voor Alain Clark In Concert Ft. Father & Friends. In alle liveshows van Sublime maak je kans op tickets. Speel in de Sublime Ochtendshow de Sublime Second, of raad in de Sublime Middagshow de Soul Sentence en maak zo kans op kaarten. Succes!

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store