Deze actie is verlopen

ACTIE

Win tickets voor Dave Chappelle & Chris Rock

25 augustus 2022
Van maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 september maak jij bij Sublime kans op 2 tickets voor de comedyshows van Dave Chappelle & Chris Rock in de Ziggo Dome op 8 september.

Dave Chappelle & Chris Rock

De Ziggo Dome staat 7 en 8 september in het teken van stand-up comedians Dave en Chris die beiden optreden met een eigen show. De show van woensdag 7 september is al uitverkocht, maar wij hebben goed nieuws! Voor de show van donderdag 8 september mogen wij de laatste kaarten weggeven bij Sublime! 

Dave Chappelle

Met zijn scherpe humor en taboedoorbrekende grappen is Dave Chappelle een van de meest bekende en gewaardeerde comedians van de wereld, dat maakt deze man zeker one to watch!

Chris Rock

Je kent Chris Rock misschien wel als acteur en (Oscar) host maar wist je ook dat deze man bekend staat om zijn stand-up shows? Met HBO-Specials Big Ass Jokes en Bring The Pain zette Chris zich de laatste jaren nóg meer neer als comedic powerhouse. Wat kun je van zijn show verwachten? Grappen met een maatschappelijke boodschap en vooral veel fun.

Win tickets bij Sublime

Wij begrijpen dat jij nu vast wel benieuwd bent geworden naar deze cabaretiers! Hoe kan jij hierbij zijn? Luister volgende week van maandag t/m vrijdag de Sublime Ochtendshow, de Sublime Middagshow, The Sublime Experience en Johnny’s Friday, wij geven namelijk in elke show 2 tickets weg. Let’s Get It On!

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store