Deze actie is verlopen

ACTIE

Win tickets voor BIRD's Ball: dé afterparty van NN North Sea Jazz

30 juni
In de week van 3 t/m 7 juli maak je in De Sublime Ochtendshow, De Sublime Middagshow en Johnny's Friday kans op passe-partouts tickets voor Bird's Ball The Official NN North Sea Jazz Afterparty dat plaats vindt op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli.

Bird's Ball

BIRD’s Ball vervangt Boogieball als de officiële afterparty van het North Sea Jazz Festival! Dezelfde vibe, dezelfde grooves, dezelfde sterren line-up, maar nu in een fris nieuw jasje. De crème de la crème van de DJ-scene staat voor je klaar om je van de beste danstunes te voorzien. De greatest mucisians zoals Bass God MonoNeon, Saxofoonvirtuoos Lakecia Benjamin en groovy UK-based DJ, Tarzsa staan in de line-up voor BIRD’s Ball! Ook wordt de jamsessie geleid door niemand minder dan Peter Somuah! ⁠

Passe-partout tickets winnen

Heb je NN North Sea Jazz al op de planning staan en ben je nog opzoek naar een afterparty? Of heb je gewoon zin in a fun night out? Doe dan mee aan deze actie want Bird's Ball wil je niet missen. Luister aankomende week naar de liveshows op Sublime en kom erachter hoe jij die passe-partouts binnensleept. Succes!

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store