Deze actie is verlopen

ACTIE

Win tickets voor de Black Pumas in AFAS Live

22 september
De Black Pumas komen terug naar Nederland! Op 17 maart 2024 staan zij in AFAS Live in Amsterdam. Bij Sublime geven wij van 25 t/m 29 september dagelijks tickets weg in de liveshows van Sublime.

Sublime presents: Black Pumas terug naar AFAS Live in 2024

The Black Pumas zijn terug van weggeweest en kondigden vandaag hun Europese wereldtour aan. Na een uitverkocht en onvergetelijk optreden in 2022 keren de Black Pumas terug naar Nederland. Ze zullen op 17 maart 2024 optreden in AFAS Live te Amsterdam. De Grammy-genomineerde band bracht afgelopen augustus de nieuwe single 'More Than A Love Song' uit en zal eind oktober een nieuw album releasen, getiteld Chronicles of a Diamond. Ze trakteren hun Nederlandse fans op een onvergetelijke muzikale ervaring.

Tickets winnen

In de liveshows van Sublime kun jij van 25 september tot en met 29 september, de hele week, tickets voor dit speciale concert winnen. Zorg ervoor dat je Sublime aan hebt staan en kom erachter hoe jij deze tickets binnensleept.

Wil je al verzekerd zijn van een concertkaartje? Zet dan 29 september in je agenda: dan start de ticketverkoop via www.blackpumaslive.nl.

Lees meer over de actievoorwaarden.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store