Deze actie is verlopen

ACTIE

Win tickets voor het reünieconcert van Pete Philly & Perquisite

19 mei 2023
Van 22 t/m 26 mei maak je bij Sublime kans op tickets voor het reünieconcert van Pete Philly & Perquisite in de AFAS Live op 17 november. Wij vertellen je hoe jij kansmaakt.

Pete Philly & Perquisite

Pete Philly & Perquisite herrijst uit de as voor een reünieconcert in AFAS Live. Dat maakte het Nederlandse muziekduo eerder in de maand april bekend bij Jaap Brienen in De Sublime Ochtendshow. Op 17 november bundelen de twee muzikanten voor het eerst in bijna vijftien jaar de krachten weer. De aanleiding voor deze show: het internationaal met alle lof ontvangen debuutalbum Mindstate bestaat in 2023 alweer 18 jaar en het duo wil die volwassenwording niet ongemerkt voorbij laten gaan. 

In 2009 besluit het duo na een samenwerking van zes jaar om los van elkaar verder te gaan, wat wordt gevierd met een laatste afscheidstour door Nederland.
Veertien jaar nadat Pete Philly & Perquisite uit elkaar gingen, en jaren beiden een succesvol solopad bewandeld hebben, zijn ze klaar voor een glorieuze terugkeer naar de bron. Precies op de plek waar de fans hen het liefst zagen: op het podium. Deze wil je niet missen: ben jij er ook bij op vrijdag 17 november 2023: Pete Philly & Perquisite in de AFAS Live?

Luister Sublime en maak kans

In de week van 22 mei t/m 26 mei kun jij tickets winnen voor dit bijzondere reünieconcert van Pete Philly & Perquisite op vrijdag 17 november in de AFAS Live Amsterdam. Door naar De Sublime Ochtendshow, De Sublime Middagshow en Johnny's Friday te luisteren, kom je erachter hoe je deze tickets binnensleept.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store