Deze actie is verlopen

ACTIE

Win tickets voor New Cool Collective en Steffen Morrison in de Melkweg!

13 mei 2022
Het Amsterdamse muziekbedrijf Dox viert dit jaar zijn 25-jarig bestaan en ter ere hiervan organiseren zij op 20 mei een avond om nooit te vergeten met optredens van onder andere de New Cool Collective Big Band en Steffen Morrison. En jij kunt hierbij zijn! Hoe? Dat lees je hieronder.

DOX 25: NEW COOL COLLECTIVE / STEFFEN MORRISON

Het Amsterdamse muziekbedrijf Dox viert dit jaar zijn 25-jarig bestaan. Dox heeft samengewerkt met artiesten niemand minder dan Benny Sings, Benjamin Herman, New Cool Collective en Reinier Baas. Om zijn succes te vieren heeft Dox op 20 mei een speciale muzikale avond in de Melkweg georganiseerd met unieke performances van de New Cool Collective Big Band en de Nederlandse soulmaster himself Steffen Morrison. Wij kunnen je een ding vertellen: hier wil je bij zijn! Want naast deze optredens, zijn er ook special quest optredens van Ruben Hein en Jared Grant.

Hoe maak je kans?

Luister volgende week, van 16 t/m 19 mei, naar de Sublime Middagshow met Jan-Paul Grootentraast. Tijdens deze show spelen wij 'Stage Shuffle' waarbij jij kans kan maken op 2 tickets voor jou en een persoon naar keuze.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store