Deze actie is verlopen

ACTIE

Win tickets voor Pete Philly & Perquisite in AFAS Live

27 oktober
Van 30 oktober t/m 2 november maak je bij de Sublime Middagshow kans op tickets voor het reünieconcert van Pete Philly & Perquisite in de AFAS Live op 17 november. Zo maak jij kans..

Pete Philly & Perquisite

Pete Philly & Perquisite zijn terug van weggeweest en geven op 17 november een reünieconcert in AFAS Live. Dat maakte het Nederlandse muziekduo eerder dit jaar bekend. Op 17 november bundelen de twee muzikanten voor het eerst in bijna vijftien jaar de krachten weer. Tijdens het concert geniet je van nieuwe muziek, zo bracht het duo onlangs hun nieuwe single 'Hot Sauce' uit, maar staat de avond ook in het teken van het 18-jarig bestaan van hun debuutalbum Mindstate.

Nieuwe single 'Hot Sauce' live bij Sublime

Alvast een voorproefje van de nieuwe muziek van Pete Philly & Perquisite? Op 8 september speelden zij ‘Hot Sauce’ voor het eerst live in de studio van Sublime! 🌶️🔥 Wij deelden het optreden op de Sublime Instagram.

Luister de Sublime Middagshow en maak kans

In de week van 30 oktober t/m 2 november kun jij tickets winnen voor dit bijzondere reünieconcert van Pete Philly & Perquisite op vrijdag 17 november in de AFAS Live Amsterdam. Luister De Sublime Middagshow en speel mee met de Soul Sentence waar je de tekst moet raden van verschillende Pete Philly & Perquisite classics.

Wil je alvast verzekerd zijn van een concertkaartje? Neem dan een kijkje op de site van AFAS Live.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store