Deze actie is verlopen

ACTIE

Win tickets voor R&B legends Joe & Bobby V in AFAS Live

17 november
We hebben weer een mooie winactie voor je klaarstaan! Zo maak je aankomende week, van 20 t/m 24 november, bij Sublime dagelijks kans op tickets voor Joe en support act Bobby V in AFAS Live op 18 december.

R&B Legends Joe en Bobby V komen naar AFAS Live in Amsterdam

Het aanstaande concert van Joe en Bobby V in AFAS Live is al uitverkocht, maar bij Sublime maak jij nog kans op de laatste tickets! Zodat jij in AFAS Live kan genieten van de beste R&B grooves van Joe en Bobby V.

Main act: Joe

Joseph Lewis Thomas is een Amerikaanse R&B-zanger, songwriter en producent, die door de jaren heen de harten van fans over de hele wereld weten te veroveren. Met zijn soulvolle stem en tijdloze hits heeft hij talloze prijzen en onderscheidingen ontvangen gedurende zijn indrukwekkende carrière. Je kunt hem kennen van hits als "All the Things (Your Man Won't Do)" en "I Wanna Know'. Be prepared: want op 18 december ga je deze classics en old school R&B vibes zeker terughoren!

Support-act Bobby V

Gaat er al een belletje rinkelen bij de naam Bobby V, eerder bekend als Valentino? Wij nemen je mee. Deze support-act heeft namelijk meerdere R&B-classics op zijn naam staan, denk aan ''Slow Down'', ''Anonymous, Mrs. Officer'', ''Beep Beep'' en ''Pimpin All Over the World''. Bobby V heeft zich niet alleen op de kaart gezet met solo hits, maar heeft ook veel samenwerkingen gehad met onder andere Ludacris, Gucci Mane, Future, Meek Mill, Nicki Minaj, Lil' Wayne, K. Michelle en Timbaland.

Tickets winnen voor Joe en Bobby V

De tickets voor dit concert zijn al uitverkocht. Maar no worries: bij Sublime vergeven wij de laatste tickets. Dus tune in bij Sublime om te horen hoe jij kansmaakt.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store