Deze actie is verlopen

ACTIE

Win tickets voor Sheila E.

12 augustus 2022
Luister van 15 t/m 19 augustus naar Sublime om kans te maken op tickets voor een van de shows van Sheila E. in Nederland! Wil je kans maken? Lees dan snel verder.

Sheila E.

Het is onmogelijk om over Sheila te schrijven zonder haar ontdekker Prince te noemen, waar ze ook jaren bij in de band speelde. Maar Sheila is zelf tegenwoordig ook een absolute grootheid. Ze heeft meerdere superhits. Denk aan 'The Glamorous Life', 'A Love Bizarre', 'The Belle of St. Mark', moeten we nog even doorgaan? Ze werkte met iedereen, van Herbie Hancock en Diana Ross tot Stevie Nicks en Ringo Starr. En naast fantastisch zingen kan ze ook nog geweldig drummen. En niet minder belangrijk, ze is ook gewoon één van de sympathiekste mensen in de muziekwereld. Give it up for Sheila E.!

Hoe maak je kans?

In De Sublime Ochtendshow, De Sublime Middagshow, The Sublime Experience en Johnny's Friday geven we de hele week tickets weg voor Sheila E. In elke show zijn er 2 tickets te winnen, de desbetreffende winnaars ontvangen tickets voor een van onderstaande shows:

maandag 29-8: poppodium 013 Tilburg - concert start om 20:30 uur

woensdag 31-8: Hedon Zwolle - concert start om 20:30 uur

donderdag 1-9: Metropool Enschede - concert start om 20:30 uur

vrijdag 2-9: Concertgebouw Amsterdam - concert start om 20:15 uur

zaterdag 3-9: Musis Arnhem - concert start om 20:30 uur

Tune dus volgende week de hele week in op Sublime! 

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store