Deze actie is verlopen

ACTIE

Win tickets voor So What's Next Festival in Eindhoven

13 oktober
Bij Sublime maak je van 16 t/m 19 oktober in de Sublime Middagshow kans op passe-partout tickets voor So What's Next Festival op 3 en 4 november in Eindhoven.

So What’s Next X Sublime ClubNight 3 november

We beginnen het festivalweekend goed. So What’s Next Jazzfestival Eindhoven en jazz/soul radiostation Sublime slaan namelijk opnieuw de handen ineen voor de So What’s Next X Sublime ClubNight op vrijdag 3 november a.s. in Muziekgebouw Eindhoven/Dakterras. Geniet van de funky tunes van onze dj's Turne Edwards en Jason Lemonth.

So What’s Next zaterdag 4 november

Ook op zaterdag heeft het festival veel moois voor je in petto. Geniet van zo’n 15 fantastische live bands die de grenzen van de jazz opzoeken zoals de van Snarky Puppy bekende Amerikaanse toetsenist/zanger Cory Henry, saxofoniste en belangrijkste exponent van de hippe London-jazzscene Nubya Garcia, onze eigen Sabrina Starke of Benjamin Herman.

Win tickets in de Sublime Middagshow

Tune van maandag 16 t/m donderdag 19 oktober in bij de Sublime Middagshow met Angelique en One'sy en maak kans op tickets! Hiermee krijg je toegang tot de So What’s Next X Sublime ClubNight op 3 november en So What's Next FestivalNight op zaterdag 4 november.

Hoofdprijs: 1x2 passe-partout tickets incl. hotelovernachting 

Woon je niet in de buurt van Eindhoven, dan hebben we nog een mooie hoofdprijs achter de hand. Als je op donderdag 19 oktober de Sublime Middagshow luistert maak je namelijk niet alleen kans op toegang tot de clubnight op 3 november en de festivalnight op 4 november, maar ontvang je ook een gratis hotelovernachting bij het 4 sterren Premium hotel Pullman Eindhoven Cocagne in het centrum van Eindhoven.

Hotel Pullman Eindhoven Cocagne

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store