Deze actie is verlopen

ACTIE

Win tickets voor Soulful Christmas met Trijntje Oosterhuis & Friends

8 december
Het wordt steeds kouder buiten en we gaan steeds meer richting de Kerst. Welke soulfulle artiest mag absoluuut niet ontbreken in deze tijd van het jaar? You guessed it: Trijntje Oosterhuis! Onlangs bracht ze al haar geweldige kerstingle uit met Alain Clark "Watcha Doing For Christmas' en binnenkort kun je ook genieten van Trijntje’s kerstconcerten!

Soulful Christmas with Trijntje & Friends

Vier de betovering van Kerst tijdens ‘Soulful Christmas with Trijntje & Friends van 27 t/m 30 december in de Dominicuskerk in Amsterdam!’ 🎅🎶 Waar een paar geweldige gastartiesten Trijntje gaan joinen op het podium: Alain Clark, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Dwight Dissels. Zij worden elke avond begeleid door Hans Vroomans op piano en het geweldige ZO! Gospelchoir. Dit belooft een feest te worden dat je niet wilt missen!

Trijntje & Friends Concerten

Maak je klaar voor een unieke kerstbeleving met livemuziek van Trijntje Oosterhuis en muzikale vrienden in de Dominicuskerk in Amsterdam van 27 t/m 30 december. Wil je alvast verzekerd zijn van een ticket voor een van deze concerten? Scoor dan je ticket via: www.soulfulchristmas.nl

  • 27 december: SOULFUL CHRISTMAS WITH TRIJNTJE & FRIENDS MET EDSILIA ROMBLEY
  • 28 december: SOULFUL CHRISTMAS WITH TRIJNTJE & FRIENDS MET ALAIN CLARK in de Dominicuskerk in Amsterdam
  • 29 december: SOULFUL CHRISTMAS WITH TRIJNTJE & FRIENDS MET BERGET LEWIS
  • 30 december: SOULFUL CHRISTMAS WITH TRIJNTJE & FRIENDS MET DWIGHT DISSELS

Zo maak je kans

Luister aankomende week naar de Sublime Ochtend- en Middagshow en kom erachter hoe jij kansmaakt op tickets voor een van Trijntje's Soulful Christmas concerten. Dus denk alvast na over wie jij wel mee zou willen nemen en tune in bij Sublime!

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store