Deze actie is verlopen

ACTIE

Win van 12 t/m 16 september tickets voor Supafly Festival!

8 september 2022
Supafly festival 2022 wil je niet missen! Wij maken je bekend met de line-up en leggen meteen uit hoe jij tickets kunt winnen voor dit heerlijke festival.

Supafly Festival 2022

Het Paard in Den Haag opent zaterdag 17 september haar deuren voor de beste artiesten van eigen bodem uit de neo-soul, R&B, hiphop en jazz.

Artiesten

Zo treden onder andere Latanya Alberto, Joya Mooi en JAEL op, artiesten die hier bij Sublime zeker geen onbekenden zijn en al eerder dit jaar nominaties ontvingen voor een Sublime Award. Opkomend talent Joya Mooi mocht de Sublime talent award in ontvangst nemen en speelde haar single 'My Favourite' tijdens de Sublime Awards. 

Joya Mooi bij de Sublime Awards

Latanya Alberto

De Amsterdamse Singer-songwriter Latanya Alberto gaat met haar eigen neo-soul sound landgrenzen over en bracht al eerder een bezoek aan de Colors Studios voor dit prachtige optreden. 

JAEL

De Haagse gitarist, zanger en DJ Jael wil je ook zeker niet missen! Afgelopen jaar bracht hij zijn nieuwe album 'Half As Much' uit en trad hij op in een bomvol Paradiso. Om alvast in de stemming te komen, raden we je aan om alvast deze heerlijke cover van Ascension te luisteren. 

Gaidaa

Ook wel een van de interessantste neo-soultalenten van de afgelopen jaren, aldus NN North Sea Jazz waar zij dit jaar ook op een van de stages te zien was. Haar single 'Storm on A Summers Day' uit 2018 met producer Full Crate behaalde ruim 20 miljoen streams op Spotify en zette Gaidaa internationaal op de kaart. 

Jarreau Vandal 

The party doesn't end there! Internationaal bekend talent, multi-instrumentalist, dj, producer en vocalist Jarreau Vandal garandeert met zijn mixtape Anthology de beste vibes voor deze heerlijke avond. Naast Latanya en Gaidaa, was ook Jarreau eerder te gast bij de Colors Studio en dat ging zo.

Win tickets

Excited yet? Dat dachten wij al! Luister in de week van 12 t/m 16 september naar de live-programma's: De Sublime Ochtendshow, De Sublime Middagshow en The Sublime Experience om te horen hoe jij kans maakt op 2 tickets! Succes en we hopen je bij Supafly 2022 te zien.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store