Deze actie is verlopen

ACTIE

Win tickets voor Wu-Tang Clan & Nas

5 mei 2023
Op dinsdag 6 juni komen hiphop icons Wu-Tang Clan en Nas samen voor de 'NY State of Mind' tour in Ziggo Dome. Het concert is volledig uitverkocht. Wil jij kans maken op de laatste tickets? Luister dan naar Sublime.

Ny State Of Mind Tour

Wu-Tang Clan

De groep Wu-Tang Clan vindt z'n oorsprong in Staten Island New York begin jaren '90, de clan, is genoemd naar een martial arts film uit 1983 en bestaat uit de leden RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, U-God, Masta Killa, Inspectah Deck, Cappadonna en de overleden Ol' Dirty Bastard (ODB).

De muziek

De beats, die sinds het begin worden geproduceerd door RZA, worden gekenmerkt door samples van soul & funk iconen als Rick James en James Brown die gecombineerd worden met samples uit martial arts films. Sinds hun debuutalbum 'Enter The Wu-Tang (36 Chambers) staat Wu-Tang bekend om hun energieke live opredens met alle leden op het podium. De laatste jaren treedt de clan voornamelijk op met eigen discografie in combinatie met solowerk van de diverse leden.

Nas

De heren van Wu-Tang nemen Nas (Nasir Jones) mee. Met zijn eerste track 'Halftime', die gebruikt werd in de film Zebrahead (1992), bereikte hij internationale bekendheid. Mer zijn eerste album 'Illmatic' behaalde hij platina, en word tot op de dag van vandaag beschouwd als een echte classic in het hiphopgenre.

De afgelopen jaren hield Nas zich bezig met de album serie 'King's Disease'. En niet zonder succes: het eerste deel won 'Best Rap Album' tijdens de Grammy's van 2021 en in 2022 verscheen een 3de deel. In samenwerking met producer Hit-Boy, laat Nas zien nog steeds net zo'n grote woordkunstenaar te zijn als in zijn begindagen als rapper. Ook live toont Nas geen sporen van ouderdom met energieke livesets die zijn hele discografie beslaan. 

Win tickets

Van maandag 8 t/m vrijdag 12 mei maak je in alle liveshows van Sublime kans op 1x2 tickets voor het concert 'Ny State Of Mind' in de Ziggo Dome op 6 juni. Je maakt kans door mee te spelen met de Sublime Second. Raad jij de Nas of Wu-Tang Original track binnen één seconde? App dan snel de studio en geef je antwoord door. In elke show wordt een winnaar gekozen.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store