MUZIEKNIEUWS

Extra concert Eric Clapton in Ziggo Dome

25 mei 2021
Wegens succes is een extra show in Amsterdam toegevoegd aan de Europese tournee van Eric Clapton in 2022. De legendarische Britse gitarist, zanger en songwriter treedt ook op woensdag 8 juni op in Ziggo Dome.

Van uitstel komt gelukkig geen afstel. In juni 2020 was het de bedoeling dat Eric Clapton met een tour naar onder meer Nederland en België zou komen. Door het coronavirus werden deze shows met een jaar uitgesteld naar juni dit jaar, maar ook die werden uitgesteld.

In 2022 komt de 76-jarige gitarist en zanger toch echt naar Nederland. Kaarten voor het eerste concert, dat al eerder werd verplaatst naar dinsdag 7 juni 2022, zijn al uitverkocht. Maar goed nieuws voor Claptonfans! Er komt een extra concert op woensdag 8 juni dat ook in de Ziggo Dome zal plaatsvinden. De kaartverkoop hiervoor  start vrijdag 28 mei om 10.00 uur.

Clapton zal tijdens zijn toernee begeleid worden door een band met daarin een aantal muzikanten met wie hij al jaren speelt: Nathan East (bas), Paul Carrack (keyboards), Chris Stainton (keyboards), Sonny Emory (drums) en achtergrondzangeressen Sharon White en Katie Kissoon.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store