MUZIEKNIEUWS

Sublime viert 10e verjaardag

11 november 2022
Wie jarig is trakteert. Begin november vieren wij ons eerste decennium van funk, soul en jazzmuziek. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, gaan we dit van 14 tot en met 25 november met jullie vieren. Je maakt vanaf volgende week kans op gastenlijstplekken voor de kantoorconcerten bij ons in de studio.

Trip down memorylane

Toen wij in 2012 van start gingen, bestond onze programmering voornamelijk uit non-stop funk, soul en jazz. Vanaf 2018 kwamen er meer liveprogramma’s en uitgebreider, positief nieuws bij met Sublime Sunrise, Dutch Jazz en het Nieuws van de Vooruitgang. In 2021 zijn we gestart met een mooie mix van meer gepresenteerde programma's of gecureerd en gemixd door verschillende dj's. Candy Dulfer en Angelique Houtveen kwamen ons versterken met mooie verhalen achter de Sublime muziek. Jaap Brienen ging de Sublime Ochtendshow presenteren en Francis Broekhuijsen The Sublime Experience. Op de vrijdagen is Turne Edwards (The Sublime WeekendMix) en op de zaterdagen is Rob Manga (The Goove) begonnen met een vier uur durende remix. Dit jaar kwam in maart John Williams op de vrijdagmiddag Johnny's Friday presenteren. En zijn sinds september Angelique Houtveen en One'sy Muller met een vernieuwde middagshow gestart op de maandag t/m donderdag.  Als laatste dj van de familie is Martijn Barkhuis aka DJ Maestro op de zondagavond gekomen met een jazzy non-stop remix. 

Celebration: van studio tot podium

De Sublime studio wordt deze maand op twee donderdagen en vrijdagen omgetoverd tot podium, in een intieme en huiselijke setting. De optredens worden verzorgd door vier Nederlandse funk, soul en jazz artiesten. Op donderdag 17 november trapt Gaidaa de reeks af vervolgd door Jared Grant op vrijdag 18 november en Koosje Sekreve op donderdag 24 november. De afsluiter is Sarah-Jane op vrijdag de 25e. Luisteraars kunnen tot en met 25 november kans maken op gastenlijstplekken voor één van de vier concerten.

Wat moet je doen om op de lijst te komen?

Om als luisteraar bij een van de vier optredens bij ons in de studio aanwezig te zijn, hoef je alleen maar via de site of de app door te geven waarom jij graag samen met ons, dit intieme feestje wilt vieren. Dan kan het zomaar zijn, dat Jaap Brienen, Angelique Houtveen, One'sy Muller, John Williams of Francis Broekhuijsen jou live in hun shows op de lijst zetten plus 1! sta je niet op de lijst? Geen prbleem! Want de concerten worden ook tijdens De Sublime Middagshow en Johnny's Friday live op de radio uitgezonden.

Hopelijk zien we jullie bij ons in de Sublime Studio!

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store