MUZIEKNIEUWS

Vanaf nu: elke vrijdag Funky Friday bij Sublime!

1 september 2022
De vrijdag wordt vanaf nu extra funky! Tijdens de non-stop werkdag hoor je nóg meer funky tracks. Vanaf 16:00 trapt John Williams af met Johnny's Friday, daarna neemt Candy Dulfer het stokje over met Candy's World en Dj Turne brengt je aan het einde van de avond de ultieme Sublime Afterparty met de WeekendMix.

Funky Friday (10:00 - 16:00)

Na De Sublime Ochtendshow van Jaap Brienen zal 6 uur lang non-stop funky muziek gedraaid worden op Sublime om met veel goede energie de vrijdag af te trappen! Muziek van onder andere Earth, Wind & Fire, Kool & The Gang, Jamiroquai, Prince, Anderson .Paak, Bruno Mars en Chaka Khan zullen heerlijk door je luidsprekers afgespeeld worden.

Johnny's Friday (16:00 - 19:00)

Elke week sluit John Williams van 16:00 tot 19:00 uur op vrijdag de werkweek samen met je af en luidt daarmee gelijk het weekend in. De nieuwe vrijdagmiddagshow is een muzikale trip down memorylane! Vooral de nineties en zeroes zullen goed vertegenwoordigd zijn met vele oude en nieuwere funk, soul en r&b tracks. So listen to Johnny, 'cause he knows best!

Candy's World (19:00 - 21:00)

Candy’s World, de ontdekkingsreis met Candy Dulfer op de vrijdagavond. Candy zal haar persoonlijke smaak en ervaringen delen. Zo gaat zij, jou, als luisteraar een kijkje geven in haar keuken en verrassen met andere muzikale invalshoeken, ruimte voor talent en muzikale gasten. Maar bovenal worden het twee lekkere funky en soulvolle uren als onderdeel van de Funky Friday!

The Sublime WeekendMix (21:00 - 01:00)

Music to feed your soul and get your weekend started right! Dat zal Turne Edwards in The Sublime WeekendMix elke vrijdagavond voor je fixen. Non-stop gaat hij de beste hiphop, soul, r&b en funkmuziek aan elkaar mixen. 4-uur lang een challenge om te kijken of je stil kunt blijven zitten. Wij denken van niet, want Turne brengt je in de mood met de juiste beat.

So turn on your funky groove  & Let's Get It On!

De rest van het weekend

The Groove (21:00 - 01:00)

But That's not all! Zaterdag staat Rob Manga weer voor je klaar met The Groove, en vanaf deze zaterdag geniet je een uurtje langer van de meest groovy hits selected by Rob himself. Tune in van 21:00 - 01:00 & Enjoy!

Dutch Jazz (22:00 - 23:00)

Om het weekend relaxed en jazzy af te sluiten, starten Bart Wirtz en Rolf Delfos nu een uurtje eerder met hun programma: Dutch Jazz. Schakel in om 22:00 en geniet 60 minuten lang van de mooiste jazz uit eigen land.

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store