MUZIEKNIEUWS

Win kaarten voor Michael Kiwanuka in AFAS Live

4 oktober
Wil jij de soulvolle stem van Michael Kiwanuka live ervaren? Dan is dit je kans! Sublime geeft jou namelijk de mogelijkheid om 2 kaarten voor zijn concert te winnen. En dat vijf dagen lang, iedere ochtend.

Michael Kiwanuka, bekend om zijn prachtige nummers als 'Home Again' en 'Cold Little Heart', is een absolute must-see voor liefhebbers van soul. En hij komt opnieuw naar Nederland toe tijdens zijn eerste Europese tour sinds 2022.

Op woensdag 26 februari 2025 staat de Britse muzikant in AFAS Live in Amsterdam voor een live-optreden. En van 7 tot en met 11 oktober maak jij bij Sublime kans op tickets voor dat concert.

Het wordt de eerste mogelijkheid voor fans om nummers van zijn vierde album 'Small Changes' live te horen. Het langverwachte album staat gepland voor release op 15 november en is opvolger van het succesalbum 'KIWANUKA' en het veelgeprezen 'Love & Hate'.

Wat moet je doen om kans te maken?

Luister elke werkdag tussen 06:00 en 10:00 uur naar Sublime-ochtendshow en doe mee aan de actie. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar van 2 kaarten voor het concert van Michael Kiwanuka!

Mis deze kans niet en maak je klaar voor een avond vol soulvolle muziek!

Deel dit artikel:
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store