Luister naar Smooth en maak kans op een… - Klik Hier

Over ons

Ons verhaal

Sublime is een landelijk commercieel radiostation met funk, soul en jazz, te beluisteren via FM, DAB+, online en mobiele app. Sublime selecteert de fijnste muziek passende bij het ritme van je dag. Een frisse muziekmix voor op je werk, onderweg en om mee te relaxen.

Cultural Creatives

Onze luisteraars vormen een bijzondere doelgroep: de Cultural Creatives. We bereiken wekelijks bijna 400.000 unieke luisteraars. Veel van hen wonen in de Randstad, staan actief in het leven, hechten veel waarde aan duurzame oplossingen, zijn breed geïnteresseerd, kijken positief naar de toekomst en hebben een verhoogde interesse in reizen, kunst en cultuur.

Wat wij doen

Sublime Radio

Sublime brengt met veel passie een mix van gepresenteerde programma’s en non-stop muziek. Van heerlijk wakker worden met De Sublime Ochtendshow tot de beste kick-off van je weekend met Funky Friday en non-stop genieten van lekkere funk, soul en jazz platen.

NRC Media

Sublime is onderdeel van NRC Media. NRC bereikt als nieuwsmerk maandelijks 4,1 miljoen Nederlanders en is daarmee de kortste weg naar het meest selectieve bereik in hoogopgeleide, creatieve, ondernemende en kapitaalkrachtige Nederlanders.

Nieuws van de Vooruitgang

Op de halve uren van 10.30 tot 15.30 hoor je doordeweeks het Nieuws van de Vooruitgang op Sublime; een nieuwsbulletin met berichten vanuit de hele wereld over innovatie, duurzaamheid, positieve ontwikkelingen en maatschappij.

Jamming

Jamming is een purpose-gedreven communicatie- en designbureau dat merken helpt om vooruit te komen in hun ambities om te groeien, relevanter of betekenisvoller te zijn.

Sublime Streams

Op de werkvloer, in de winkel of in een restaurant is muziek sfeerbepalend. Dus wil jij ook de juiste sfeer in jouw onderneming? Maak dan gebruik van Sublime Streams!

Sublime Podcast

Sublime neemt je mee in de muzikale wereld met podcasts van onze presentatoren over onderwerpen, die hen aan het hart gaan.  Wij houden jou op de hoogte!

Team

12:37 Amy Winehouse
help yourself amy winehouse
12:34 Tom Browne
funkin' for jamaica tom browne
12:25 Al Green
i can't stop al green
12:21 Erykah Badu
certainly erykah badu
12:18 Jr. Walker & the All Stars
shotgun jr. walker & the all stars
12:14 Simply Red
holding back the years simply red
12:11 Tom Misch
lost in paris tom misch
12:08 Lou Rawls
fine brown frame lou rawls
12:04 Incognito
don't you worry 'bout a thing (edit) incognito
11:55 Matt Dusk
history repeating matt dusk