Schrijf je in voor de Sublime Nieuwsbrief en… - Klik Hier
inschrijven nieuwsbrief sublime

Over ons

Ons verhaal

Sublime is een landelijk commercieel radiostation met funk, soul en jazz, te beluisteren via FM, DAB+, online en mobiele app. Sublime selecteert de fijnste muziek passende bij het ritme van je dag. Een frisse muziekmix voor op je werk, onderweg en om mee te relaxen.

Cultural Creatives

Onze luisteraars vormen een bijzondere doelgroep: de Cultural Creatives. We bereiken wekelijks bijna 400.000 unieke luisteraars, het merendeel daarvan is zakelijk beslissingsnemer en hoger opgeleid. Veel van hen wonen in de Randstad, staan actief in het leven, hechten veel waarde aan duurzame oplossingen, zijn breed geïnteresseerd, kijken positief naar de toekomst en hebben een verhoogde interesse in reizen, kunst en cultuur.

Wat wij doen

Sublime Radio

Sublime stuurt elke dag de beste Soul, jazz en Funk door je speakers! Van de lekkerste ochtendshow (Sublime Sunrise) tot de beste beats op Funky Friday en natuurlijk non-stop genieten van lekker platen.

NRC Media

Sublime is onderdeel van NRC Media. NRC bereikt als nieuwsmerk maandelijks 4,1 miljoen Nederlanders en is daarmee de kortste weg naar het meest selectieve bereik in hoogopgeleide, creatieve, ondernemende en kapitaalkrachtige Nederlanders.

Nieuws van de Vooruitgang

Op de halve uren van 10.30 tot 15.30 hoor je doordeweeks het Nieuws van de Vooruitgang op Sublime; een nieuwsbulletin met berichten vanuit de hele wereld over innovatie, duurzaamheid, positieve ontwikkelingen en maatschappij.

Jamming

Jamming is een purpose-gedreven communicatie- en designbureau dat merken helpt om vooruit te komen in hun ambities om te groeien, relevanter of betekenisvoller te zijn.

Sublime Streams

Op de werkvloer, in de winkel of in een restaurant is muziek sfeerbepalend. Dus wil jij ook de juiste sfeer in jouw onderneming? Maak dan gebruik van Sublime Streams!

Sublime Podcast

Sublime neemt je mee in de muzikale wereld met podcasts van onze presentatoren over onderwerpen, die hen aan het hart gaan.  Wij houden jou op de hoogte!

Team

02:35 The Chimes
1-2-3 the chimes
02:31 Steely Dan
josie steely dan
02:27 Moby
in this world moby
02:24 Nona
don't cry me a river nona
02:19 Cannonball Adderly Quintet
mercy , mercy, mercy cannonball adderly quintet
02:14 De La Soul
ring ring ring (ha ha hey) de la soul
02:10 Spinners & Dionne Warwick
then came you spinners & dionne warwick
02:07 Michael Kiwanuka
i'll get along michael kiwanuka
02:03 New Cool Collective & Mark Reilly
we should be dancing new cool collective & mark reilly
01:58 Justin Timberlake
like i love you justin timberlake