Over ons

Ons verhaal

Sublime is een landelijk commercieel radiostation met funk, soul en jazz, te beluisteren via FM, DAB+, online en mobiele app. Sublime selecteert de fijnste muziek passende bij het ritme van je dag. Een frisse muziekmix voor op je werk, onderweg en om mee te relaxen.

Cultural Creatives

Onze luisteraars vormen een bijzondere doelgroep: de Cultural Creatives. We bereiken wekelijks bijna 400.000 unieke luisteraars. Veel van hen wonen in de Randstad, staan actief in het leven, hechten veel waarde aan duurzame oplossingen, zijn breed geïnteresseerd, kijken positief naar de toekomst en hebben een verhoogde interesse in reizen, kunst en cultuur.

Wat wij doen

Sublime Radio

Sublime brengt met veel passie een mix van gepresenteerde programma’s en non-stop muziek. Van heerlijk wakker worden met De Sublime Ochtendshow tot de beste kick-off van je weekend met Funky Friday en non-stop genieten van lekkere funk, soul en jazz platen.

NRC Media

Sublime is onderdeel van NRC Media. NRC bereikt als nieuwsmerk maandelijks 4,1 miljoen Nederlanders en is daarmee de kortste weg naar het meest selectieve bereik in hoogopgeleide, creatieve, ondernemende en kapitaalkrachtige Nederlanders.

Nieuws van de Vooruitgang

Op de halve uren van 10.30 tot 15.30 hoor je doordeweeks het Nieuws van de Vooruitgang op Sublime; een nieuwsbulletin met berichten vanuit de hele wereld over innovatie, duurzaamheid, positieve ontwikkelingen en maatschappij.

Sublime Streams

Op de werkvloer, in de winkel of in een restaurant is muziek sfeerbepalend. Dus wil jij ook de juiste sfeer in jouw onderneming? Maak dan gebruik van Sublime Streams!

Sublime Podcast

Sublime neemt je mee in de muzikale wereld met podcasts van onze presentatoren over onderwerpen, die hen aan het hart gaan.  Wij houden jou op de hoogte!

Team

Ring Our Bell!

Sublime World B.V.

Nes 76,  1012KE Amsterdam
info@sublime.nl

Wil je een plaat aanvragen tijdens één van de Sublime shows of ons iets laten weten op de radio? Bel dan naar 0909 900 5000 (45 cent per gesprek).


Wil je weten wat Sublime voor jouw merk kan betekenen, heb je een idee voor een samenwerking of heb je een andere vraag voor Sublime? Bel ons dan op kantoor op het telefoonnummer +31 (0)30 303 5 442

22:40 Lighthouse Family
high (itaal shur's beautiful urban mix) lighthouse family
22:36 Frank Sinatra
lady is a tramp frank sinatra
22:33 Eva Valery
dandelion eva valery
22:30 Al Green
love and happiness al green
22:24 Blu Cantrell
hit' m up style blu cantrell
22:20 Dennis van Aarssen
i still got it dennis van aarssen
22:16 Sade
the sweetest taboo sade
22:13 David McCallum
the edge david mccallum
22:09 Gabrielle
dreams gabrielle
22:06 Jarrod Lawson
music and it's magical way jarrod lawson