Win de nieuwe kerstplaat van Trijntje Oosterhuis op… - Klik Hier
Wonderful Christmastime Trijntje Oosterhuis

Over ons

Ons verhaal

Sublime is een landelijk commercieel radiostation met funk, soul en jazz, te beluisteren via FM, DAB+, online en mobiele app. Sublime selecteert de fijnste muziek passende bij het ritme van je dag. Een frisse muziekmix voor op je werk, onderweg en om mee te relaxen.

Cultural Creatives

Onze luisteraars vormen een bijzondere doelgroep: de Cultural Creatives. We bereiken wekelijks bijna 400.000 unieke luisteraars, het merendeel daarvan is zakelijk beslissingsnemer en hoger opgeleid. Veel van hen wonen in de Randstad, staan actief in het leven, hechten veel waarde aan duurzame oplossingen, zijn breed geïnteresseerd, kijken positief naar de toekomst en hebben een verhoogde interesse in reizen, kunst en cultuur.

Wat wij doen

Sublime Radio

Sublime stuurt elke dag de beste Soul, jazz en Funk door je speakers! Van de lekkerste ochtendshow (Sublime Sunrise) tot de beste beats op Funky Friday en natuurlijk non-stop genieten van lekker platen.

Sublime World

Sublime is onderdeel van de Sublime World, een zelfstandige groep gedreven bedrijven die streeft naar een betere wereld. Naast het radiostation bestaat Sublime World uit Sublime Jamming (creative design agency).

Nieuws van de Vooruitgang

Op de halve uren van 10.30 tot 18.30 hoor je doordeweeks het Nieuws van de Vooruitgang op Sublime; een nieuwsbulletin met berichten vanuit de hele wereld over innovatie, duurzaamheid en maatschappij.

Jamming

Jamming is een purpose-gedreven communicatie- en designbureau dat merken helpt om vooruit te komen in hun ambities om te groeien, relevanter of betekenisvoller te zijn.

Sublime Streams

Op de werkvloer, in de winkel of in een restaurant is muziek sfeerbepalend. Dus wil jij ook de juiste sfeer in jouw onderneming? Maak dan gebruik van Sublime Streams!

Sublime Podcast

Sublime neemt je mee in de wereld van vooruitgang; van de leukste gasten tot de nieuwste maatschappelijke ontwikkelingen. Wij houden jou op de hoogte!

Team

20:41 Maze
joy and pain maze
20:38 Ruben Hein
elephants ruben hein
20:34 Janet Jackson & Q Tip & Joni Mitchell
got 'til it's gone janet jackson & q tip & joni mitchell
20:27 Matt Bianco
half a minute matt bianco
20:24 Alicia Keys
gramercy park alicia keys
20:21 Soul Brother Six
some kind of wonderful soul brother six
20:17 Sheila E.
a love bizarre sheila e.
20:13 Al Green ft. Corinne Bailey Rae
take your time al green ft. corinne bailey rae
20:09 Brenda Boykin
love is in town (edit) brenda boykin
20:05 Michael Jackson
human nature michael jackson