Over ons

Ons verhaal

Sublime is een landelijk commercieel radiostation met funk, soul en jazz, te beluisteren via FM, DAB+, online en mobiele app. Sublime selecteert de fijnste muziek passende bij het ritme van je dag. Een frisse muziekmix voor op je werk, onderweg en om mee te relaxen.

Cultural Creatives

Onze luisteraars vormen een bijzondere doelgroep: de Cultural Creatives. We bereiken wekelijks bijna 400.000 unieke luisteraars. Veel van hen wonen in de Randstad, staan actief in het leven, hechten veel waarde aan duurzame oplossingen, zijn breed geïnteresseerd, kijken positief naar de toekomst en hebben een verhoogde interesse in reizen, kunst en cultuur.

Wat wij doen

Sublime Radio

Sublime brengt met veel passie een mix van gepresenteerde programma’s en non-stop muziek. Van heerlijk wakker worden met De Sublime Ochtendshow tot de beste kick-off van je weekend met Funky Friday en non-stop genieten van lekkere funk, soul en jazz platen.

NRC Media

Sublime is onderdeel van NRC Media. NRC bereikt als nieuwsmerk maandelijks 4,1 miljoen Nederlanders en is daarmee de kortste weg naar het meest selectieve bereik in hoogopgeleide, creatieve, ondernemende en kapitaalkrachtige Nederlanders.

Nieuws van de Vooruitgang

Op de halve uren van 10.30 tot 15.30 hoor je doordeweeks het Nieuws van de Vooruitgang op Sublime; een nieuwsbulletin met berichten vanuit de hele wereld over innovatie, duurzaamheid, positieve ontwikkelingen en maatschappij.

Sublime Streams

Op de werkvloer, in de winkel of in een restaurant is muziek sfeerbepalend. Dus wil jij ook de juiste sfeer in jouw onderneming? Maak dan gebruik van Sublime Streams!

Sublime Podcast

Sublime neemt je mee in de muzikale wereld met podcasts van onze presentatoren over onderwerpen, die hen aan het hart gaan.  Wij houden jou op de hoogte!

Team

Ring Our Bell!

Sublime World B.V.

Nes 76,  1012KE Amsterdam
info@sublime.nl

Wil je een plaat aanvragen tijdens één van de Sublime shows of ons iets laten weten op de radio? Bel dan naar 0909 900 5000 (45 cent per gesprek).


Wil je weten wat Sublime voor jouw merk kan betekenen, heb je een idee voor een samenwerking of heb je een andere vraag voor Sublime? Bel ons dan op kantoor op het telefoonnummer +31 (0)30 303 5 442

10:43 Lenny Kravitz
i belong to you lenny kravitz
10:39 Belleruche
anything you want (not that) belleruche
10:36 Stevie Wonder
isn't she lovely stevie wonder
10:26 Omar
there's nothing like this omar
10:22 Gabin ft. Dee Dee Bridgewater
into my soul gabin ft. dee dee bridgewater
10:17 Robin Thicke
hola robin thicke
10:13 Earth Wind & Fire
let's groove earth wind & fire
10:10 Toco
mané toco
10:07 Alain Clark
blow me away alain clark
09:53 Michael Kiwanuka
black man in a white world michael kiwanuka