Info
Alle afleveringen
TERUGLUISTEREN

Sublime's Dutch Jazz

Elke zondag van 23:00 tot 0:00 uur kun je luisteren naar Dutch Jazz met Rolf Delfos en Bart Wirtz. In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime.

Alle afleveringen

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #614

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 1 oktober 2023.

Vandaag56 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #613

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 24 september 2023.

27 september51 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #612

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 17 september 2023.

17 september55 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #611

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 10 september 2023.

10 september53 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #610

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 3 september 2023.

6 september54 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #609

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 27 augustus 2023.

28 augustus52 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #608

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 20 augustus 2023.

20 augustus57 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #607 - Summersessions

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 13 augustus 2023.

13 augustus52 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #606 - Summersessions

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 6 augustus 2023.

6 augustus52 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #605 - Summersessions

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 30 juli 2023.

30 juli52 min
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store