Info
Alle afleveringen
TERUGLUISTEREN

Sublime's Dutch Jazz

Elke zondag van 23:00 tot 0:00 uur kun je luisteren naar Dutch Jazz met Rolf Delfos en Bart Wirtz. In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime.

Alle afleveringen

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #586

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 19 maart 2023.

19 maart53 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #585

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 12 maart 2023.

12 maart57 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #584

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 5 maart 2023.

5 maart58 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #583

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 26 februari 2023.

26 februari54 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #582

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 19 februari 2023.

19 februari57 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #581

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 12 februari 2023.

12 februari57 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #580

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 5 februari 2023.

5 februari54 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #579

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 29 januari 2023.

29 januari54 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #578

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 22 januari 2023.

22 januari59 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #577

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 15 januari 2023.

15 januari54 min
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store