Info
Alle afleveringen
TERUGLUISTEREN

Sublime's Dutch Jazz

Elke zondag van 23:00 tot 0:00 uur kun je luisteren naar Dutch Jazz met Rolf Delfos en Bart Wirtz. In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime.

Alle afleveringen

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #625

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 17 december 2023.

17 december58 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #624

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 10 december 2023.

10 december55 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #623

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 3 december 2023.

3 december58 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #622

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 26 november 2023.

26 november58 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #621

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 19 november 2023.

23 november58 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #620

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 12 november 2023.

12 november59 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #619

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 5 november 2023.

9 november57 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #618

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 29 oktober 2023.

29 oktober01:02 uur

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #617

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 22 oktober 2023.

22 oktober55 min

Dutch Jazz met Bart Wirtz en Rolf Delfos #616

In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena Performers en Sublime. Aflevering van 15 oktober 2023.

15 oktober53 min
Logo Sublime

Sublime

Let's get it on
Logo Soul

Soul

Logo Smooth

Smooth

Logo Classics

Classics

Logo Funk & Disco

Funk & Disco

Logo Jazz

Jazz

App StoreGoogle Play Store